Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kahvila-kirppis LÖYTÖRETKEN avajaiset

MLL:n perhekahvilan / kirppiksen avajaispäivää vietettiin tiistaina helteisessä säässä.


WantedLähde vaeltamaan Lappiin!Kahvila / Kirppiksen avajaisetLohionginta käynnistyy

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Saunakyläläiset Valkeislammilla

15.6.2006 Irma Mäkelä

Kuvassa Sulo Tamminen, Ellen Muhonen, Irma Hänninen ja Ritva Mäkelä kahvinjuonnin lomassa.

Keskiviikkona 14.6. aamu alkoi lämpimässä säässä, kello viideltä aamulla oli 17 astetta lämmintä. Aurinko paistoi helakasti ja päivän päälle päästiin jopa 25 asteeseen, mutta tuuli tuntui puhaltelevan navakasti. Iltaa kohti ilma viileni ja pilvistyi, kello 23.00 lämmintä oli enää 10 astetta.

Saunakylän väki vietti kotaillan Valkeislammin virkistysalueella. Suurempia töitä ei tällä kertaa tehty, kunhan laituri laskettiin vesille. Nyt on hyvä juosta pitkää laituria pitkin ja hypätä lampeen polskuttelemaan.

Viileä ilta sai ihmiset istumaan kodan lämpöön. Tammisen Raimo keitti ammattitaidolla nokipannukahvit. Makkaraakin paisteltiin. Väkeä oli kodan täydeltä ja ihmisten tarinointia oli leppoisa kuunnella nuotion loimussa.

Arvonnassa onni suosi Laakson Veikkoa, hän voitti komean tuotekorin. Perinteisesti pienviljelijäyhdistyksen arvonnoissa päävoittona on täytekakku, mutta maasto-olosuhteissa se on vaikeahko liikuteltava ja säilytettävä.

Taas kerran vietettiin mukava ilta porukalla. Asiasta toiseen; kannattaa käydä soilla ihailemassa lakkojen runsasta kukintaa.