Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kesäillan hartaus Nurmijoella

Hirvikodalla järjestetyssä hartaudessa oli 27 kuulijaaYhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kesäistä illanviettoa

13.7.2006 Irma Mäkelä

Sauanakylällä, Valkeislammin virkistysalueelle kokoontuivat kylänväki ja lomavieraat kesäiseen illanviettoon 12.7.2006

Kuvassa Tammisen Tuijan ja Esan lapset Henna, Jukka ja Jussi.

Päivällä jylisteli ukkonen, mutta sekös meitä esti lompsimasta rannan tuntumaan. Illalla ilma oli lämmin, aurinkoinen ja tuulinen. Itikatkaan eivät häirinneet.

Perinteiset herkut nautittiin, kuka kodan lämmössä, kuka piha pölkyllä istuen. venekin sai liikutella airojaan. Vesi oli lämmintä, mutta itsekukin oli unohtanut uimatamineet kotinurkille. Voi olla, että on mukavampi harjoitella uimahyppytyylejä pienemmässä porukassa. On sitten ensi keväänä millä mällätä, kun lähdetään pvy:n kylpylä virkistysretkelle. Laituri on pysynyt hyvin ojossa, joten puitteet ovat mitä mahtavimmat.

Tarinat ja jutut olivat taas sitä luokkaa, että vieläkin leukaperät ja vatsanahka ovat hellänä naurunkitkatuksesta. Joku siellä rannalla sanoikin, että parin minuutin nauru vastaa parin tunnin rentoutumis sessiota.

Ilimankos on niin löhö olo ja itekseen tulee höräheltyä, kun iltaa muistelee.

Mukavaa siis oli ja lakat eivät ole vielä kypsiä. Karhujakin vilisee kuulema ihan hirveästi lakkasoilla. Oikein ovat mäkeä laskeneet. Yksi mies oli vanan nähnyt. Paljas murapohja vaan oli jäljellä.

Kyllä Suomen kesä on ihanaa aikaa (varsinkin Kyyjärven). Tähän aikaan vuodesta täältä ei pitäisi lähteä minnekään, jos ei ole pakko. Vielä markkinat ja kotiseutujuhlatkin tulossa viikonloppuna, puhumattakaan pappatunturiajoista.