Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kulttuurien vilinää

Viime sunnuntaina (23.7.) vietettiin helluntaiseurakunnassa iltaa lähetystyön merkeissä. Seurakunnan omat lähetit Thaimaasta olivat vierailulla. Kyyjärvi on osakannatuksella mukana Aila ja Seppo Tourusen työssä Thaimaan kentällä. Aila ja Seppo totesivat nauttineensa Suomen viileydestä, ja kokousväki nauroi, sillä meillähän on ollut oikea hellekesä.


Teija Arkkukangas valittiin lastenohjaajaksiUlkona kuin lumiukkoJa taas se alkaa...

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Perho takana ja Pölkki edessä

Mirjam Huotari

Selailin viime vuoden kuvia ja löysin tämän kuvan Pölkin teltalta. Tämän vuoden telttakokoukset Pölkissä alkavat huomenna eli torstaina 27.7. kello 19. Tietysti jo ennen sitä on paikalle saavuttava jollain joukolla telttaa pystyttämään.

Perhon ulkoilmatilaisuudet ovat takana. Pikkuisen kylmä oli, mutta sikäli ihana, että sade ei yhtenäkään iltana häirinnyt. Tuosta kylmyydestäkin on todettava, että se on kovin suhteellista, sillä itse kyllä olin lyhythihaisella molempina iltoina, eikä yhtään tullut kylmä.

Tilaisuuksissa tuli mietittyä Jumalan arvoasteikkoa. Jeesukselle minkään alueen tarpeet eivät olleet mahdottomia kohdattavaksi, mutta jotenkin kummassa Raamatusta välittyi sellainen kuva, jossa Hänelle ensimmäisellä sijalla kuitenkin ovat ihmisen hengelliset tarpeet.

Nyt sitten katsellaan jo tulevaa, eikä kauas tarvitse kurkistella, kun seuraava vaihe jo alkaa eli Pölkki kutsuu. Helluntaiseurakunta puolestaan toivottaa kaikki läheltä ja kaukaa sydämellisesti tervetulleiksi mukaan teltalle torstaina 27.7., perjantaina 28.7. ja sunnuntaina 30.7. kello 19.