Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tiikereitä ja perhosia markkinoilla

MLL:n järjestämä kasvomaalaus keräsi pienempää väkeä muodonmuutosleikkiin.


Leiripaidan sovitusta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Leiripaidan sovitusta

28.6.2006 Eevaliisa Hakola

Ansalle lähtijöille leiripaidat- ja kirjat on nyt jaettu. Keuruun Isohiekka odottaa partiolaisia heinäkuun viimeisellä viikolla. Ansa on viritetty.

Leiripaita kyllä sopii kaikille. Leirikirja on tarkeä lukea läpi, myös vanhempien. Sieltä saat tietoa leiristä joka helpottaa leirille valmistautumista.

Leirille lähtijöille pidetään info tilaisuus maanantaina 17.7. klo 18. Kokoonutaan osoitteeseen Kallentie 6 / Hakola.  Toivotaan paikalle kaikkia leiriläisiä ja vanhemman kera. Sovitaan infossa mm. leirikyydityksistä, vierailupäivän ohjeistuksesta jne. Meille johtajille tippuu tietoa leiristä pikkuhiljaa jonka mielellään välitämme teille. Viikko metsäisissä olosuhteissa on lähes kaikille kyypartiolaisille uutta, joten huolellinen valmistautuminen on kaikille tarpeen.

Keski-Suomen Partiolaisten piirileiri Ansa pidetään Keuruulla 25-31.7.2006. Tämä leiri kokoaa yhteen reilusti yli 600 partiolaista. Leiriläiset on jaettu kolmeen alaleiriin. Kyypartiolaiset asuvat Rysässä. Meidän savun nimi on Vanne. Savu on alue, joka täyttyy teltoista joissa nukkuu meidän lisäksi Saarijärveläisiä partiolaisia.

Kyypartiosta leirille on ilmoittautunut 28 henkilöä. 7 aikuista, 12 vartiolaista ja 9 sudenpentua, joista kaksi alle 7-vuotiasta. Kaikilla yli 16 vuotiailla leiriläisillä on pesti. He ovat ns. palveluleiriläisiä( eli se siitä viikon lomasta hiekkarannalla...)

Eli nyt vanhemmat ja lapset nimikoimaan tavaroita, ne on taatusti siellä sekaisin! Ja tutkailemaan että löytyykö kotoa kaikki varusteet. Niitä ehkä kannattaa eka kysyä lainaksi tutuilta ennenkuin ryntää shoppailukierrokselle. Tiedän että esim. 4-5 rinkkaa vartiolaisille löytyy lainattavaksi.