Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Eläkeliittolaisten kesätouhuja

Terttu Sillanpää 3.7.2006

Aikaisemmin keväällä kuvittelin, että tässä vain lomaillaan, eikä järjestellä erityisemmin minkäänlaisia tapahtumia.
Tilanne on muuttunut ja hyvä niin.

Toukosiunauksessa jo Vikmanin Tyyne kutsui katsomaan kaunista kotiaan järven rannalla. Siellä joutsenet uiskentelivat ja me laulelimme ja muistelimma ja kaikilla oli niin mukavaa, ainakin näytti siltä.

Seuraava kutsu tuli Eteläkarin Ailalta, luvattiin kahvit, pullat ja vielä pelatakin saa, jos vain intoa riittää. Ailalle mennään 14,7, klo 12.00.

Nämähän ovat helppoja hommia, sen kun vaan mennään kylään valmiille, tai melkein, sillä emäntämme Eila, Lyyli ym. avustavat tarvittaessa.

Seuraavat "hipat" ovatkin jo markkinat, joissa olemme olleet perinteisesti mukana kahvia, rinkeleitä ja arpoja myymässä. Toivottavasti  sää suosii ja kansa liikkuu, onhan markkinoilla monenlaista nähtävää ja kuultavaa ja välillä  voi istahtaa kahvikupin ääreen. Nämä vaativat jo vähän järjestelyjäkin, mutta onhan siellä hauskaa, saa tavata tuttuja ehkä vielä tutustua uusiinkin kasvoihin.

Ehkä saamme kokoon jopa matkarahat 29.7. tehtäväään kesäteatteriretkeen Jyväskylään, samalla käymme syömässä Viherlandiassa. Toivottavasti saamme auton täyteen lähtijöitä.

Ei kesän menot tähänkään vielä lopu, 9.8.  on Alkio-opistolla piirin elojuhla, jossa juhlapuhujana on K-S:n läänin viimeinen maaherra Kalevi Kivistö. Muutakin ohjelmaa toki on nim. musiikkia, laulelmia, sketsejä ja tietysti lopuksi tanssia.

Olisihan vielä Tromssan matka, ym., joista varmaan Eläkeliitto-lehdestäkin olette lukeneet. Se siitä hiljaiselosta, pitäähän sitä kesällä matkailla lähellä tai kauempana, matkailuhan avartaa.

Vielä loppukesään kuuluu perinteinen liikuntapäiväkin, mutta palattan siihen myöhemmin. Hyvää kesänjatkoa kaikille ja sopivia ilmoja. Tapaillaan ja hymyillään silloin.