Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

"Olympialaiset" lähestyy

Kyyjärven yrittäjien leikkimieliset Olympialaset järjestetään 11.8.2006 klo 18.00 alkaen.


Insinööriopintoja Järviseudulla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Yrittäjien olympialaiset Leirintäalueella

Kyyjärven Yrittäjät ry / Maija Uusisalo 14.8.06

Kyyjärven Yrittäjien ideoima ja järjestämä leikkimielinen kisailutapahtuma kokosi väkeä Leirintäalueelle viime perjantai-iltana.

Yrittäjät olivat haastaneet joukkueita mukaan kisailemaan paremmuudesta tikanheitossa, sokkoviestissä, köydenvedossa, tulitikunheitossa ja petanguessa. Mukaan kisaan olivat lähteneet Kyyjärven seurakunta, KyKy, maataloustuottajat, palokunta, kunta ja yrittäjät ja hauskuutta riitti niin osallistujille kuin katsojille ja kannustajillekin.

 

Olympialaisten keskeisenä ideana oli hauskanpito ja rehti urheilu ja niin paremmuusjärjestyksen selvittämiseksi käytettiin välillä jopa sellaista konstia, että paremmuus ratkaistiin vetämällä pitkää tikkua. Tuomareina kisassa toimivat Kai Oinonen ja Markku Muli, sihteerinä Katriina Oinonen, mittamiehenä Lauri Lahtinen ja kuuluttajana Maija Uusisalo.

 

Tämänvuotisen kisan voitti täpärästi maataloustuottajien joukkue, jossa kisailivat Ari-Pekka Tuukkanen, Raimo Tamminen ja Tuomas Pölkki vahvistettuna Karstulan yrittäjien puheenjohtaja Hannu Oinosella. Toisen palkinnon pokkasi kunnan joukkue, jossa edustajina olivat Aira Halmesaari, Juha Peltola ja Mikael Palola. Kolmanneksi tuli palokunnan joukkue Heikki Hänninen, Jouko Huttunen ja Jukka Laasala. Kolme parasta joukkuetta saivat Tulostekniikan ja Ekopelin lahjoittamat palkinnot kunniakirjojen lisäksi. Neljänneksi tuli yrittäjien joukkue (Teuvo Maukonen, Janne Pillikko ja Jaakko Uusisalo), viidenneksi seurakunta ( Olavi Vallivaara, Riitta Kytölä ja Markus Tuukkanen) ja kuudenneksi KyKy ( Huumarkangas Henrik, Sirpa ja Veikko).

 

Kisailussa kului iloisesti reipas parituntinen, jonka aikana toki kilpailtiinkin, mutta ennen kaikkea tapailtiin tuttuja, vaihdettiin aatoksia ja tietysti nautittiin kahvista, mehusta ja makkarasta. Kyyjärven yrittäjät ja Sale tarjosivat paikalla olleille pientä purtavaa ja Heli Muli poikineen huolehti itse tarjoilusta. Kisan loputtua palomiehet ajeluttivat lapsia paloautolla pari kierrosta ja innokkaita kyytiläisiä riitti.

 

Tapahtuma sai niin mukavan vastaanoton, että varmaan ensi vuonna ideoidaan taas jotain kisailua; joku taisi mainita jo urheilukentänkin, mutta sinne menemiseen voi olla kynnys liian korkea.