Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Eput ja ensimmäinen koulupäivä

23.08.2006 Riitta Raivio / Pirkko Kotanen

Iloisen näköisiä oppilaita tulvi sisään Nopolan koulun ovesta. Jippii, ensimmäinen koulupäivä oli vihdoin ja viimein koittanut.

Reippaina ekaluokan oppilaat vanhempineen astuivat uuteen luokkaansa ja etsivät omat paikkansa. Oli mukava nähdä kavereita pitkän kesäloman jälkeen. Iloisia tervehdyksiä vaihdettiin ja tunnelma oli leppoisa. Useat oppilaat kyllä tunnustivat, että perhosia kipristelee vatsassa. Oli jo kuulemma hieman kipristellyt eilisillasta lähtien. 

Ensimmäinen koulupäivä muodostui oikeaksi lahjojen päiväksi. Joku varmasti luuli, että onko kesken kauniin kesäpäivän tullut yhtäkkiä joulu, sillä niin paljon kaikenlaista kivaa eput saivat. Kellarista nimittäin löytyi aarre, jonka kätköistä paljastui upouudet aapiset. Ne olivatkin oikein ihanan kiiltäväkantiset ja niissä seikkaili Onni- ja Enni-karhut, joista varmasti tulee meidän kaikkien oikein hyviä ystäviä tänä vuonna.

Ihailevia huokauksia saivat aikaan osuuspankin lahjoittamat kellot. Kauniin siniset kellot pujotettiin heti oppilaiden ranteisiin ja joku jo osasi katsoa uudesta kellostaan aivan oikean ajan. Mahtavaa!

Kyyjärven yritykset lahjoittivat hienot keltaiset heijastinliivit. Kyllä nyt kelpaa eppujen kulkea syksyn pimeissäkin illoissa turvallisesti. Mannerheimin lastensuojeluliitto on jo useiden vuosien ajan muistanut jokaista ekaluokkalaista kivalla liikuntapussilla, jonka sisältä löytyy hyödyllistä tietoa vanhemmille ja lapsille.

On hienoa aloittaa ehkä elämän tärkein koulupäivä näin iloisissa ja hauskoissa tunnelmissa. Kaikille lahjoittajille suuri kiitos ja halaus siitä, että välitätte ja huomioitte meidän luokan koulun aloituksen näin ihanalla tavalla. Nämä jutut jäävät varmasti jokaisen mieleen ja sydämeen!

Ensimmäinen koulupäivä aivan sujahti ohi. Tästä on hyvä lähteä kulkemaan pitkää, mutta myös rikasta ja antoisaa koulutaivalta eteenpäin.

 

Nopolan eput ja opet

 

Lämpimät kiitokset!

kelloista

Kyyjärven Osuuspankille

 

heijastinliiveistä seuraaville yrityksille

                      Betset 0y

                      Kotileipomo pullatytöt Ky

                      Asennustyö Ohranen Mikko Ky

                      Esso Kyyjärvi

                      Kuljetus-Pillikko Oy

                      Linja-autoliikenne Esa Oksa

                      Metallituote Lahtinen Oy

                      Sale Kyyjärvi

                      Tulosperintä Oy

                      Tulostekniikka Oy

                      Urakoitsija Halmesaari Juhani

                      Ekopel Oy

 

Liikuntapussit

                      MLL