Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Terveisiä Turun Varvin torilta

24.8.2006 Hannu Kalliojärvi

Lentopallokauden lähestyessä oli miltei pakko lähteä morjestamaan Kyky-Betsetin joukkuetta viime vuosina vahvistanutta tohtori Kristjan Kaisia.

Parinsa Rivo Vesik ja Kristjan olivat turnauksen tähtiä, maailman tilaston 6. sijoitettu Beach Volley joukkue näytti kaapin paikan suomalaisille voittamalla kaikki pelinsä. Kais on arvostettu maailman kolmanneksi parhaaksi puolustajaksi. Täytyy sanoa, että nyt vasta tajusin minkä tason pelaaja on Kyyjärven joukkuetta vahvistanut, kateellisia ovat varmasti vastustajien pelaajat ja seurojen puuhamiehet ”kykyläisille betonimiehille”.

Mitäs tuosta, kausi jatkuu tuttuun tapaan syksyllä; syys-lokakuussa alkaa kuviot liikuntahallin lakatulla lattialla. Uusia kasvoja voi tulla seuraamaan jo harjoituspeleihin ja syyskuun 16. pelattavaan turnaukseen. Darius on vääntänyt surrikoukkua yhdessä Ats Hornin (est.) kanssa.

Pasi Ollila on myös teräsbetonin vahvistus Pietarsaaresta ja Heikki Vierimaa lukioalainen Karstulasta. Lisäksi harjoituksissa on vieraillut Jyrki Meriruoko, postimies Saarijärveltä. Saattaapa vielä Ats tuoda yhden kaverin näytille Vorusta. Siinä onkin jo vanhoille pelureille kilpailijoita ja haastajia, kaikkien panosta kuitenkin varmasti tarvitaan, sillä viime syksyn murheet on muistissa.

Jaa…  lähti vähän karkaamaan aiheesta tuo tarina, mutta oli ne Kais ja Vesik herrasmiehiä. Oikeen kysyvät, että saisko ens kaudella tulla pelaamaan Kyyjärvelle ja syömään pitsaa Anitan baariin ? Vastausta ei varmaan tarvii arvata, näille herroille on tilaa ja miettikääpä tosissaan miten hienoa on katella sitten Pekingin olympialaisia missä heidän tavoite siintää. Oisko siinä ekat Kykyä edustaneet Olympiaurheilijat?