Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nettiradiossa ja salilla: Lentopalloa

19.9.2006 Hannu Kalliojärvi

Laittaako Sampo hiekkaa betonimyllyn rattaisiiin? Huippulentopalloa nähtävissä ja kuultavissa Suomen Cupin pelissä.

Keskiviikkona 20.9. 2006 klo 19.00 saapuu Kyyjärven liikuntahalliin SAMPO. Sampo ei ole mikään "tavis". Se on Suomen kaikkien aikojen kallein lentopallojoukkue. Savon Sampo on osakeyhtiö, joka pelaa SM-liigassa Pielaveden Sampo -nimellä.

Tavoitteekseen joukkue on asettanut Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin voiton sekä lisäksi menestystä Euroopan kentillä. Melkein kaikilla pelaajilla on kokemusta maajoukkueesta ja osa on ansainnut leipänsä jopa ulkomailla. Calvis Sielavs (LAT) on SM-liigan ulottuvin pelaaja, Aki Riihimäki, Timo Tolvanen, Saku Määttä, Urpo Sivula, Matti Oivanen, Antti Siltala ja Tuomas Sammelvuo pääsevät katsomaan Kyyjärven kuuluisaa betonimyllyä. Tuomas tuskin pelaa, koska sopimus Venäjälle vie miehen naapurimaan kentille ennen joulua. On siinä valmentaja Jukka Tuovisella arsenaalia.

Mitä Mansikka-aho saa irti yleisöstä ja innostuuko betonimiehet hurmokseen? Tämä tarjous ei ole jokapäiväistä, joten kannattaa tulla katsomaan onko Savon Sampo Oy Suomen paras lentiksessä. Jos matka on kuitenkin liian pitkä niin sitten vaan nettiradion linjoille ja tunnelmaan mukaan.

Ps. Sattuipa muuten sopivasti, sillä tämän kuukauden pääkirjoitus on Suomen lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkisen käsialaa. Lukaiskaapa sekin.