Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

JHL:n syyskokous ja hallituksen kokous

Kyyjärven kunnan työntekijöiden syyskokous ja hallituksen kokous Nopolan koululla 11.9.2006 klo 18.00


Pankinjohtajan juttusilla...Vanhustyön johtajan määräaikainen virka

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pankinjohtajan juttusilla...

30.8.2006 Aaro Toppinen

.. ei vielä laina-asioissa vaan ihan muuten vaan kameran kanssa.

Kyyjärven Paikallisosuuspankin uutena toimitusjohtajana aloittaa ensi maanantaina Jouni Karhinen. Nopola News ja muut mediat ottivat kuitenkin varaslähdön ja kävivät jututtamassa uutta kyyjärveläistä.

Iältään Jouni on 48 vuotias ja koulutukseltaan ylioppilasmerkonomi. Hänellä on vankka pankkikokemus takanaan, sillä vuodesta 1988 lähtien 5 vuotta on vierähtänyt Pihtiputaalla, 12 vuotta Keiteleellä ja viimeksi lyhyt visiitti Ilomantsissa. Sieltä Kyyjärvelle, jossa ensimmäiset yöt on jo vietetty perheen kanssa, johon kuuluvat vaimo Mervi sekä 4-vuotias Rottweiler -rotuinen koira.

Harrastuksiin kuuluvat tällä hetkellä mm. perusliikunta, mutta nuorempana lähes elämää suurempia asioita olivat jalkapallo ja jääkiekko. Jopa NHL siinteli nuoren miehen mielessä kuten varmasti myös kaikilla nuorilla jääkiekon harrastajilla. Kulttuurin saralla työn alla on akustisen kitaran soiton opettelu. Tavoitteena on, että parin vuoden kuluttua 50-vuotispäivillä voisi muutamia kappaleita esittää; Mervihän harrastaa laulua, joten duettokaan ei ole mahdottomuus. Kitaransoitto on kuulemma tässä vaiheessa vielä eiku-vaiheessa.

Kysymykseen onko Kyyjärvi entuudestaan tuttu Jouni vastasi myöntävästi. Keiteleeltä oli suhteellisen lyhyt matka käydä (huom!) shoppailemassa Paletissa. Samoin jääkiekkoaikoina tuttu pysähdyspaikka oli Kyyjärven Shell. Rainerin hän tunsi entuudestaan pankkiympyröistä samoin kuin muutamia muita kyyjärveläisiä lähinnä Sisä-Suomen Lähivakuutuksen hallintoelimien kautta.

Niin ja tietenkin Nopola Newsiin hän oli tutustunut. Jouni lupasikin kirjoittaa lokakuun pääkirjoituksen ja kertoa ensimmäisen kuukauden kokemuksiaan Kyyjärvestä. Varmasti ihan mielenkiintoista luettavaa, sillä monet meistä ovat jo "urautuneet" näihin ympyröihin.

Lyhyt juttutuokio lupsakan oloisen miehen kanssa päättyi ilmoitukseen ensi viikon torstain kahvittelupäivästä pankissa. Laitetaan siitä tieto vielä erikseen tuonne menovinkkien puolelle.