Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lentopallomiesten Ruskaretki Pohjolaan

18.10.2006 Hannu Kalliojärvi

Tuliaset; kaksi tappiota erin 3 - 0.

Kyky-Betset vieraili viikonloppuna Rovaniemellä ja Oulussa, tappioputki jatkui jo viiden häviön mittaiseksi. Rovaniemeläinen Santasport antoi hyvän opetuksen kenttäpelistä ja nopeasta hyökkäyksestä. Herrat Kangaskokko ja Ahokumpu olivat isäntien tehokkaimmat niin hyökkäyksessä kuin syötössa ja torjunnassa. Betonimiehistä ei kukaan loistanut, Niko-Matti Koskela oli lähimpänä tasoaan. 

Yöpyminen Ounasvaaralla Lapin Urheiluopistolla ja matka jatkui sunnuntaina aamu 9:tä kohti Oulua. Ettaa vastaan joukkueen vahvuuteen saapuivat Kantonen ja Lampela. Ensimmäinen erä oli meidän painostusta aina 22-23 tilanteeseen saakka, sitten omat virheet ja erä oululaisille. Parannusta oli tullut niin torjuntaan kuin aloitussyöttöön, nähtiin jo väläyksiä paterista ja muutama porraskin tuotti tulosta.  Toinen ja kolmas erä olivat enempi pyristely. Etta vaan on sen tason joukkue, ettei se montaa lahjapinnaa tarvitse, kokemus ja taso näkyy joka osa-alueella. Veikkaan Superiin joulun jälkeen.

Kaikestaan pohjoisen matkailu antoi lisää yhteistä aikaa joukkueelle ja tilaisuuden kehittää yhteispeliä. Seuraava koitos pelataan jo sunnuntaina jolloin vastaan asettu tuttu Himangan Urheilijat. Liikuntahalli kutsuu klo 19.00

HU on muuten asettanut tavoitteen myös superiin, joten paineet ne on vieraillakin.