Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Evankeliumia julistettiin Rientolassa

27.11.2006 Anssi Ohranen

Sunnuntaina 26.11.2006 oli Rientolassa hengellinen tapahtuma, jonka olivat järjestäneet helluntai - ja vapaaseurakunta yhdessä.

Helluntaiseurakunnan puolesta tilaisuutta johti sekä palveli sanalla, Mirjam Huotari. Seinäjoen Vapaaseurakunnasta saimme vieraaksemme Hannu Rädyn, joka piti myös puheen. Musiikissa palveli Kalevi Lahti ja Pirjo Kainu sekä Hannu Hietikko Antero Ohrasen kanssa.

Tilaisuus myös nettiradioitiin suorana NopolaNewsiin lukuunottmatta loppumusiikkia. Nimittäin juuri kun saarnaajamme, Hannu Räty, lopetti puheensa, tuli sähkökatko. Sähköjen katkeamisen takia emme voineet jatkaa radiolähetystämme.(Tämä tiedoksi niille jotka seurasivat tilaisuutta netin kautta)

Tilaisuudessa saimme kuulla lämminhenkistä ilosanomaa, evankeliumia. Sana tuli lähelle ja se kosketti sydämiä. Tässäkin tapahtumassa saimme todeta eri seurakuntien yhteistyön voiman ja sitä kannattaa vaalia edelleen. Kiitos kuuluu myös henkilöille, jotka rakensivat nettiradiosysteemin. Palautteen mukaan nettiradio oli kuulunut tosi hyvin!

Ja tottakai SUURIN kiitos kuuluu meidän Taivaan Isälle kyseisestä tapahtumasta, jossa saimme kokea yhteyttä yhteisestä uskosta.