Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Ilmoja

Saunakyläläisen Sulo Tammisen arkistojen kätköistä löytyy monenmoista tarinaa. Tällä kertaa entisajan sääsanontoja ja uskomuksia, jotka pätevät tänäpäivänäkin.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

"Hopeanuolet" liikkeellä

Terttu Sillanpää

Viime tiistaina Hopeanuolilla oli ensimmäinen jumppatuokio. Menin vähän arvellen mukaan, katsotaan nyt mitä tämä oikein on, asenteella, mutta se oli tosi hauskaa ja porukkahenki oli mahtava. Jäsenet notkistuivat kummasti.

En malta olla poissa, jos vain pääsen liikkeelle. Lisää joukkoon sopii, maitä oli 16 eka kerralla. vetäjämme Hannu Kaliojärvi on oikea "Taivaan lahja" Kyyjärven liikunnalle. Hänen lahjansa ovat monipuoliset ja ennen kaikkea taito toimia kaikenikäisten kanssa. Ollaan kiitollisia ja iloisia siitä!

En malta olla mainitsematta kuulemiani juttuja, jotka valottavat lasten suhtautumista meihin hopeahapsisiin.

Ei vanheneminen ole vaikeaa. Kulkee vain virran mukana. / Linn 6v.

Kun ihmiset tulavat vanhoiksi, he eivät enää sano,että he rakastavat toisiaan. Silloin he kysyvät, että ottaako kahvin kanssa pikkuleipää. / Tord 7 v.

Isoäiti on sellainen, jonka kautta koko suku on  tullut ulos. Siksi ei ole kummallista, että hänen nahkansa vähän lerppuu. / Kristina 7 v.

Vaari on niin vanha, ettei enää muista miksi hän pitää naisista. / Tore 8 v.

Isoisä makaa hautakiven alla. Taputamme häntä kivelle ja kerran kaivoimme maahan sipuleita, että hänellä olisi jotain purtavaa. / Siru 5 v.

Isoäiti on ollut isoisoäidin mahassa, äiti on ollut isoäidin mahassa ja minä olen ollut äidin mahassa.Mutta minun mahassani on vain lihapullia. / Helene 6 v.

On tyhmää, että täytyy kuolla. Minusta ihmisiä ei tarvitsisi vaihtaa koko ajan. Minä olen sitä mieltä, että jos täällä kerran ollaan niin ollaan sitten. / Johannes 8 v.