Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lenkkivitan vääntö

Kaksikymmen-luvun loppupuolelta aina 50-luvulle asti ajettiin hevosilla tukkia ja propseja Kulholammelle joen varteen töpökuuselle.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Eläkeliiton Kyyjärven yhd.

17.1.2007 Terttu Sillanpää

Uuden vuoden toiminta lähti käyntiin 16.1. Kivirannassa varsin reippaasti ja innolla.

Olemme saaneet joukkoomme uusia jäseniä, jopa hallitukseen. niinkuin sääntöjen mukaan kuuluukin olla. Tänä vuonna "vetojuhtina" toimivat entisinä Anita Honkonen, Kyllikki Lehtola, Siiri Pölkki, Kaisa Ruuska, OsmoTenhunen ja Saara Vähämäki. Uusina Arto Hokkanen, Tuula Härkönen, Maija Suuniittu, Aira Toivanen ja Pekka Turpeinen.

Puheenjohtajana on edelleen Tapio Lintulahti ja sihteeriinä Terttu Sillanpää hallituksen ulkopuolelta. Jäsenille on jaettu omat vastuualueet. Kaikilta hallituksen jäseniltä voi kysellä toiminnastamme, varsinkin , jos haluaisit vaikka tulla mukaan iloiseen joukkoomme.

Suunnitteilla on tämän kevään aikana mm. teatteri- ja ostosmatka Tamperreen suuntaan, vaikka Lempäälään asti, pääsiäiskokkoa, liikuntatapahtumia ym. Kaikki ei aina voi toteutua, mutta yritetään ainakin. Isommat retkijutut voimme toteuttaa myös yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Meitä oli koolla tällä kertaa 40 jäsentä, siinä oli varmaan osasyynä myös "Mediamylläreiden" edustajan Veikko  Huumarkankaan tuomat terveiset ja kiinnostavat uutiset " tiedon valtateiltä", Saimme tietää uusista mahdollisuuksista päästä mukaan tähän kiehtovaan maailmaan. Moni  jäi ehkä miettimään, jospa minäkin voisin vielä ryhtyä tuumasta toimeen. Katsotaan, mihin tässä vielä ehditään ennenkuin vuosi on mennyt. Kiitokset vain Veikolle!

Eläkeliiton toiminna on todettu  tuovan hyvinvointia niille, jotka siinä ovat mukana. Perustelen tätä sillä, että jo toisen kerran Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitto ry, on lähettänyt kyselyn meidänkin toiminnastammme "Järjestöbarometriä" varten. Koitin siihen parhaani mukaan vastata, vaikka välillä tuntuu, ettei toiminnallamme ole suurta merkitystä, mutta meidän pitää itsekin uskoa, että teemme  merkityksellistä vapaaehtoistyötä kaikki yhdessä. Intoa ja työn iloa kaikille tätä tekeville. Hymyillään kun tavataan!