Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Äidit ja omat kullat

Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan äiti-lapsi -piiri on jo pari kertaa taas kevään puolella kokoontunut. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita joka toinen maanantai kello kymmeneltä helluntaiseurakunnalle. Joukkoon mahtuvat myös isät lapsineen ja hoitotädit hoidettavineen. Seuraavan kerran kokoonnumme maanantaina 5.2. alkaen kello 10.

Tuossa kuvassa meitä on kolme sisarusta oman äitimme kanssa eli minä (Mirjam Huotari), Johannes-veljeni ja Maria-siskoni Eeva-äidin seurassa. Kuva on otettu viime toukokuussa Bolivian vierailuni yhteydessä paluumatkan edellä lentokentällä. Vaikka meillä lapsilla on ikäeroa rutkasti, voisin itse olla sisarusteni äiti, on meillä sittenkin yksi ja sama äiti ja isäkin. Vanhemmat tuntuvat pysyvän vanhempina iästä riippumatta, ja me lapset taidamme pysyä vanhemmille lapsina iästä riippumatta.

Äiti-lapsi -piirin tarkoitus on tarjota tilaisuus viettää aikaa yhdessä jakaen ja keskustellen, lapsista huolehtivat aikuiset tulevat näin hoidetuksi kahvi- ja teekupposten äärellä käytyjen keskustelujen myötä. Joskus tuntuu siltä, että lapsille tarkoitetut kertomuksetkin erehtyvät hoitamaan myös vanhempia saati sitten lasten iloiset ilmeet leikkilaulujen parissa. Tulkaahan kurkistelemaan, mitä ensi maanantaina tapahtuu. Mukaan tarvitsee vain avointa mieltä, eikä iloinen mielikään pahasta ole, mutta toivottavasti se tarttuu matkaan yhteisestä hetkestä, jos lähtiessä onkin ollut suru puserossa. Tervetuloa!