Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset vs. SalSa Raahesta

Lentopallon huippuiltamat jatkuu. Illan pelissä lauteilla myös Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkinen sekä uutena kommentaattorina kuvassa vasemalla Helen Suvanto os. Vesik eli Rivon sisko.


Kyky-Betset vs. Luomu-WolleyMaailmanluokan pelimiehet paikkakunnalla!MM-tason pelaajia Kyky-Betsetin vahvuuteenSalilla lauantaina: M40 B-finaaliKyKy / Yhdistelmäjaoston kokous 29.1.2007

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyky-Betset vs. SalSa Raahesta

18.2.2007 Matti försti

Lentopallon huippuiltamat jatkuu. Illan pelissä lauteilla myös Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkinen sekä uutena kommentaattorina kuvassa vasemalla Helen Suvanto os. Vesik eli Rivon sisko.

Joukkueet lämmittelevät. Tervetuloa jälleen tänne Kyyjärven hornankattilaan seuraamaan miesten ykkössarjan lentopalloa. Vastakkain ovat Kyky-Betset - Saloisten Salama. Ottelu on niin sanotusti neljän pisteen peli. Salama on just karsintaviivan yläpuolella kuudella pisteellään. Kyvyllä on puolestaan pisteitä kahdeksan. Jos kotijoukkue pystyy pisteet saalistamaan niin tilanne näyttäisi tosi hyvältä. Mutta Salama halajaa myös tosissaan voittoa. Joukkue on hankkinut uuden vahvistuksen nimittäin liiga-kokemusta omaava Henri Hannunniemi on pukenut Salaman pelipaidan ylleen. Muuten joukkue on tasainen ja yllätysvalmis ryhmä "läjänsä" johdolla.

Kotijoukkue pelasi eilen elämänsä pelin."Biitsimiehet" olivat maineensa veroisia. Rivo hallitsi ulottuvana kaverina ilmatilaa. Kristjan hallitsi puolestaan kaikki pelin osaalueet. Pelitaitojensa ohella"tohtori"myös ohjasi ja "opetti" joukkuetta lähes kädestä pitäen. Loistavan auktoreetin ja pelikäsityksen omaava kaveri. Mutta myös omat miehet pelasivat hienosti. Parhaana palkittu Paananen nosti ja puolusti loistavasti. Mäkelä täytti täysin vaativan keskimiehen paikan. Henkka passasi järkevästi. Pykäri iski totutun tehokkaasti ja muodosti Rivon kanssa kovan torjuntaparin. Liettuan lahja "Nopolalle" eli Darius nautti selvästi pelaamisesta ex-maanmiehiensä kanssa. Hymyä piisasi ja käsi kävi. Miten tänään käy nähdään hetken kuluttua.

Tänään nähdään myös naiskauneutta kommentoinnissa,kun Rivon sisko Helen Vesik antaa palautetta pelistä. Helen pelaa naisten liigaa Joensuun Prihojen riveissä ja on tällä hetkellä pistepörssin nelonen joten näkemystä riittää. Muuten Saloisten vahva mies "läjä" lähettää kotiin terveisiä.

Aloituskuusikot Saloinen: Äijälä, Palinsaari, Eirola, Otsukka, Huotari, Hannunniemi ja liberona Junno. Kotijoukkue: Vesik, Henkka, Kristjan,Mäkelä, Darius, Pykäri ja liberona Paananen. Kyky aloittaa hyvin 3-1.Salaman hakkuri Hannunniemi syöttää ässän 4-5. Salaman aikalisä Kyky johtaa 8-4. Syntymäpäivä sankari Dariuksen syöttö kulkee 10-4. Hannunniemen käsi käy, Saloinen kaventaa 7-11. Saloisten aikalisä 10-15. Darius iskee pommin 16-12 kotijoukkueelle. Kaisin kaksi komeaa kolmosta: 18-12. Saloinen hermoilee ja Hannuniemi otetaan kiinni 23-16. Erä Betsetille 25-18 ero oli selvä. Raahelaiset olivat liikaa hakkuri Hannunniemen varassa, ainoastaan Läjä pystyi hieman auttamaan. Kotijoukkue tuli puolestaan laajalla rintamalla. Passari Henkka käytti viisaasti ja monipuolisesti iskijöitään. Helenin mielestä yllättävän hyvää ja mielenkiintoista peliä.

Toinen erä alkanut tasaisesti: hyvää puolustuspeliä puolin ja toisin 2-2. Saloinen tulee rohkeasti keskeltä 5-3 vierailijoille. Pykäri jujuttaa ja tasoittaa pelin. Läjä onnistuu, tasan kahdeksan. Mitä nyt ?Kais tekee lyöntivirheen Salama johtaa 10-8. Hannunniemi on "kuumana" käsi käy 14-10 Salamalle. Aina vaan Hannunniemi 16-11. Dariuksen komea kierto tilanne kiristyy 13-16. Hannunniemi lyö "suksen", Kyky nousee 17-18.  Kyky puolustaa loistavasti 19-18 Betonimiehille. Läjä onnistuu 20-20. Pykäri lyö tuurilla ja taidolla 22-21. Hannunniemi otetaan kiinni 23-21. Kyvyn aikalisä 24-22. Erä Kyvylle 25-22. Hyvää peliä puolin ja toisin varsinkin kenttäpeli on ollut mallikasta. Hannunniemi ja Läjä ovat pitäneet Raahea pystyssä, mutta kotijoukkueella on materiaaliylivoima, kun Kais otettiin kiinni niin muut ovat nostaneet päätään. Helenin mielestä yllättävän pitkiä palloja ja kenttäpeli on ollut tosi hyvää.

Kolmas erä: Kaisin ässä 2-1 Kyvylle. Toinen ässä 3-1. Dariukselle ensimmäinen lyöntivirhe Saloinen tasoittaa 3-3. Pykäri lämpiää 5-5. Rivo torjuu 6-5. Toinen torjunta 7-5. Loistavaa kenttäpeliä 8-6 Kyvylle. Henkka jujuttaa 9-7. Hannunniemi lyö pitkäksi 11-7. Kyky juhlii "tohtori " niittaa 14-7.Rivon syöttö kulkee 16-7. Mäkelän hieno pateri 17-8. Läjä luo uskoa omiinsa 11-18. Kyky verkossa 13-20 kotijoukkueelle. Rivon ja Henkan yhteispeli toimii 22-13. Erä Kyvylle 25-13 ja koko ottelu hienosti 3-0. Salama selvästi luovutti kolmannessa erässä. Hannunniemi otettiin kiinni ja muista ei löytynyt ratkaisjoita. Kotijoukkue pelasi tosi upean pelin. Syntymäpäivä sankari Darius palkittiin, mutta palkinnon olisi voinut antaa kenelle hyvänsä.

Tosi upea viikonloppu Kyvyn lentopallojoukkueelta. Suurkiitokset Viron "biitsimiehille" ja onnea Pekingin matkalle.

Yleisöä paikalla lähes 300 henkeä ja nettiradion puolella lyötiin eilinen ennätys reilusti eli parhaimillaan 67 latausta. Jos latausten määrän kertoo varovasti vaikkapa 2-3 kuuntelijalla/lataus ja summaa siihen paikalla olleet niin lähestytään varmasti 500 katsojaa tai kuulijaa. Paljonkohan muuten Liiga-peleleissä on katsojia yleensä?