Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ten Pin Bowling

Erkki Koivisto

Keilailuturnaus "Uskon paikko"

Touhula järjesti väelleen ensimmäisen keilailuturnauksen "Uskon paikko" joka pidettiin Piispalan leirikeskuksen keilaradoilla. Runsaalla osallistujajoukolla valmistauduttiin linja-autokyytiin Nurmelan Tapanin kyydissä, Esan bussilla. Lähes kaikki olivat ensikertaa lähdössä keilaamaan joten ennakkosuosikkia ei voinut arvailla matkan aikana.

Innokkaimmat halusivat hieman ennakkotieto pallojen painavuudesta, millaisilla vaatteilla ja miten pisteitä lasketaan. Keilailuun rennot kiristämättömät vaatteet ja tossuja saa keilapaikalta ja pistelaskun hoitaa tietokone reaaliajassa, joten ei hätää. Palloja on jokaiselle sopivia, on keveitä, hieman raskaampia ja erikokoisilla sormen reijillä varustettuja.

Paikanpäällä Piispalassa meitä odotti liikuntaohjaaja J Poikolainen joka oli lupautunut opastamaan ensikertalaisia keilailun saloihin ja välineisiin. No vihdoinkin päästään kokeilemaan miten sitä keilaa kaatuu.

Näin ensimmäisen turnauksen tuloksia en tässä ala luettelemaan mutta olen vakuuttunut siitä että tästä tulee jokavuotinen koitos, jossa jokaisella on hymy korvissa asti, sillä pisteittä ei kukaan jää. Sen verran kuitenkin että turnauksessa saatiin 3 täyskaatoa, joista 2 perättäistä teki Seppo.