Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Liikkumisen riemua ja ennakkoluulotonta menoa

Hannun-jumpan aikataulu muuttuu: aloitamme klo 11.15. Päivä on sama eli maanantai.


Vaalipäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Tehtiin diili, käytiin Tampereen teatterissa

26.3.Tuula Härkönen, Eläkeliitto

Linja-autollinen kyyjärveläisiä kävi su 25.3. katsomassa Kummeleitten Alivuoralainen-näytelmän Tampereella.

Tampereen teatteri on esittänyt kolmisen vuotta komediaa Alivuokralainen, jonka käsikirjoitus on tuttujen kummelilaisten Timo Kahilaisen ja Heikki Vihisen.  Kyyjärven Eläkeliiton paikallisyhdistys varasi liput,  ja siellähän me istuimme tunnelmallisessa, hämärässä teatterisalissa kuten kuvista näkyy(: bongaa tuttuja) ja odotimme esityksen alkua.

Paluumatkalla kävimme syömässä, juttelimme, nauroimme ja lauloimme!!! Mitäkö mieltä?

Lyyli Mäntylä ja Vappu Pölkki: Oli mukava seurata näytelmää, jossa on tuttuja näyttelijöitä. Heikki Kinnusen pelkkä katse oli tehokas. Mikko Rantaniva (Maria Lundin mies)oli tuttu viime kesän Eurooppa4:n esityksestä ja tässäkin  hän oli hyvä. Tuija Ernamon (muistattehan sen Sisko ja hänen veljensä -sarjan siskon) nukkemainen olemus oli viehättävä. Oli mukava reissu.

Kaija Lahtinen ja Vuokko Kivelä: Esitys oli hauska, kivaa huumoria: näyttelijöitten ilmeet ja eleetkin  jo saivat nauramaan. Heikki Hela stylisti Robbanina oli suosikki ja Heikki Kinnunen tietenkin.

Liisa Lintulahti: Tuija Ernamo vanhana rouvana moukarinsa kanssa oli hauska. Esitys sai nauramaan oikeasti, spontaanisti.

Sisko Pillikko: Munuaissähläys toukkineen oli riemastuttava.

Anneli Turpeinen: Näytelmä oli todella hauska. Kake Aunesneva toukkien tutkijana oli erinomainen näyttelijä, minun suosikkini.

Niinpä, kaikkea tapahtuu, kun kaksi "vanhaapoikaa" (toinen oli Heikki Kinnunen, munuaiskirurgi ja toinen biologi-hyönteistutkija-amanuenssi) joutuvat ottamaan alivuokralaisen (Heikki Helan, hom.pojan), koska omistaja Lydia-rouva (se Ernamo) luovuttaa asunnon sukulaiselleen vääpeli Molotoville (Jukka Leistille - tuttu Tutti-ritarina tunnisti Ilkka Härkönen).

Sydämellinen kiitos ja lämmin halaus Sillanpään Tertulle, joka mahdollisti meille retken.