Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky säilytti paikkansa M1-sarjassa

10.4.2007 Hannu Kalliojärvi

Karsinnat takana ja tuloksena pelaamalla säilytetty sarjapaikka.

Aprillipäivänä kotisalissa pelattiin ensimmäisen karsintaparin Saloisten Salaman kanssa toistamiseen. Ensimmäisen osan Salsa vei edellispäivänä 3-0. Betonimiesten rivistöt olivat täydentyneet ja ratkaisu kääntyi kotisalissa isännille 3-0. Mentiin jännittävään ”kuoleman erään”, jonka voittaja jatkaa pelejä Santasport2:n kanssa.  Tällä kertaa kotisalin merkitys ja yleisön hyvä kannustus palkittiin, betonimiehet yltyivät loistaviin suorituksiin ratkaisuerä Kykylle 25-15.

Maanantaina jatkui soittelut Rovaniemi-Helsinki akselilla ja päädyttiin yhteiseen tulokseen. Urheilullinen kädenojennus tuli Saloisten Salamalta, pelatkaa täällä Pitkänäperjantaina, molemmille sama matka ja Salsa hoitaa karsinnan toimitsijat. Kiitos vielä Raaheen, siinä säästyi Santan ja Kykyn rahaa sekä saatiin yllätys vapaa Pääsiäiseksi. Ratkaisu tehdään sitten yhdessä pelissä eli kerrasta poikki, siis panokset kovenee.

Pitkäperjantai ja suuntana Raahe ja Merikadun sali. Miehistö lähes kaikki mukana, matka taittui turistibussilla  uusinta Bondia katsellen.  Ei onnistunut Jameskaan Casinolla alkuun kuten kävi betonimiehillekin. SS2 Rovaniemeltä iski taululle shokkituloksen ja tauolle mentiin 2-0.

Nyt tarvitaan hyviä konsteja, muuten ei mennä syksyllä tehtyjen piirustusten mukaisesti.

Huttunen muistutti poikia miksi ollaan matkassa ja jos häviö kiinnostaa enemmän niin siihen ois kannattanut turvautua viikko sitten.  Seurasi hetken hiljaisuus, kova karjaisu ja yhtenäinen päämäärä, nyt pojat näytetään.  Kolmatta erää mentiin tasaisesti 20-20, sitten SS johtoon 22-20. Hermot piti, tilanne käännettiin 23-24 Kykylle. Eräpallon niittasi Niemen Tomi kakkospaikan iskullaan 23-25.

Neljäs erä. Taistelu jatkui nyt hieman tasaisempana , 6-8 tilanteessa SS:n hakkurina pelannut Kangaskokko iski hieman leveäksi, protestoi voimakkaasti rajamiehen näyttöä ja puhui lopuksi itselleen varoituksen ja pisteen Kykylle. 6-10 tilanteesta jatkui betonimyllyn rallatus, siinä aukesi tulppa ja peli oli ns. yhtä maalia. Neljäs erä päättyi lopulta murskaavasti 9-25.

Viides erä jatkui samalla paukutuksella, torjunta piti, iskut upposi ja puolustus hoiti loput. Taululle numerot 6-15 ja hyppelyt käyntiin. Se on siinä, peli Kykylle 2-3 , sarjapaikka otettiin pelaamalla.

Kiitos joukkueelle, tavoite saavutettiin ja on aika levätä sekä suunnitella uudet piirustukset. Kumarrus vielä kerran ja moneen  suuntaan.