Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyypartio tiedottaa

19.4.2007 Hakola Eevaliisa / Kyypartio

Tulevia partiolaisten tapahtumia.

Sunnuntaina 22.4. perhe- ja partiokirkko illalla klo 18.00    Tekstinlukijat Timo ja Sami, kolehdin kantaa sudenpennut. Partioasu, vähintään huivi. Kirkkokahvit. Tervetuloa.

Ensi viikolla vietämme myös partioviikkoa. Kyypartio juhlistaa 100- vuotista partiotaivalta pienellä palvelutempauksella. Ajatus tähän tempaukseen tulee suoraan partioihanteista. 

1. Auttaa ja palvella muita. 

2. Rakastaa ja suojella luontoa.                                                                     

Näihin partioihanteisiin vedoten haastan kaikki partiolaiset ja heidän vanhempansa  torstaina 26.4. klo 18.00 roskien keräys talkoisiin Nopola cityn alueella. Eli klo 18.00 kokoonnumme kirkon P-paikalle ja jaetaan keräysalueet porukan vahvuuden mukaan. Roskapussit partiolta ja joka ei halua käsiään liata huolehtii itse hanskansa / keräyskeppinsä. Kaunis Kyyjärvi ry on luvannut tarjota pientä virkistävää urakan päätteeksi.

Jos jokainen kerää yhden roskan päivässä, jätämme puhtaamman maailman jälkipolvillemme. Lisää tietoa linkistä  http://koti.welho.com/jpeltora/roskaliike.html

Edellisestä johtuen Sählärit vartion ilta ke 25.4. perutaan ja toivon näkeväni teidät roskatorstaina.

Lauantaina 5.5. partiotaitokisoihin lähtijöille tulee postia, heti kun kisakirje saapuu minulle.

Lauantaina 12.5. klo 10.00 Essolta starttaa JOTT vaellus. Tämä on partiolaisten valtakunnallinen tapahtuma luonnossa ajatuksella, liiku mutta jätä jälkeesi vain jalanjäljet. Myös tähän tapahtumaan voi osallistua lasten vanhempia ja muitakin kiinnostuneita. Varustus on sangen yksinkertainen: sopiva vaatetus ja omat eväät. Erik suunnittelee valmiit reitit, niin että voi valita kuinka pitkästi kukin jaksaa  tossua toisen eteen laittaa. Sählärit vartio tekee tämän vaelluksen ilmeisesti polkupyörillä mutta muut nauttivat kävelystä.