Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Toimintaa Kyyjärven vanhusväestölle

Kyyjärvellä vapaa-ajan ja kerhotoimintaa järjestävät Kyyjärven Eläkeliiton yhdistys, Seurakunta ja Kyyjärven kuntaYhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Eläkeliiton Kyyjärven yhdistyksen toimintakalenterista

180407 Terttu Sillanpää

Ehkä joku on jo ihmetellyt, miksi ei mitään tapahdu? Teatteriretkessä oli ehkä sulattelemista, mutta ei ole ollut tarkoitus lyödä "hanskoja" naulaan.

Selittelyt lienevät turhia, ei ole ollut ja sillä siisti.

Tämä huhtikuu oli nyt vaan hiljaisempi, mutta vielä ehtii 26.4. klo 12.00 osallistua K-S:n piirin järjestämään "Kevätkeikaukseen" Lomakouherossa, jossa omalla yhdistyksellämmekin on oikein laulunäytelmä ja runoakin vielä. Auto sinne lähtee Essolta 11.00. 

Toukokuun alkupuolella on perinteinen "Toukosiunaustilaisuus" Kauniston tilalla,päivämäärä vielä avoin. 23.5.klo 10.00 kokoonnumme vielä Kivirantaan kuulemaan mitä ohjeita Sirpa Katajamäki ja Riitta Lahtinen meille antavat suun- ja hampaiden hoidosta näin ikääntyville, niitähän  me jo  olemme. Samalla  saamme tutustua uuteen vanhustyönjohtajaamme  Teiju-Maare Niskaseen ja  kuulla mitä kertomista hänellä meille on. Tietysti kahvit ym. pitää saada, ohjelmatuokiokin olisi  paikallaan vierailijoidenkin mielestä.                  

Kesäkuussa  menemme risteilylle. jossa samalla pidämme läksiäisjuhlat  eläkkeelle jäävälle tj. Terttu Hintikalle.  Muusta kesäohjelmasta ei ole vielä tarkkoja suunnitemia, mennään klään, jos kutsutaan ym. Kesän markkinoille tietenkin osallistutaan heinäkuussa, voi kesäteatteriretkikin tulla tehtyä , jos halukkaita lähtijöitä loytyy. 

Porukkaamme kyllä vielä sopii. ota yhteyttä jos innostuisit mukaan iloiseen joukkoomme, tervetuloa ja hymyillään tavatessamme!