Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kansalaisopiston kevätnäyttely ja -konsertti

3.5. Tuula Eerola / kuvat Pirkko Kotanen ja Tuula Härkönen

"Kyllä Kyyjärveltä luovuutta löytyy"

Nämä sanat kuulin kansalaisopiston kevätnäyttelyn yhteydessä. Piirit ovat päättäneet työkautensa kevään näyttelyyn ja konserttiin. Sunnuntaina oli Nopolan koululla eri käsityöpiirien töitä esillä. Kunnioitettavia kokoelmia oli kudontapiireistä ja posliinipiiristä. Myös muuta kädentaidon talven antia oli ihasteltavana. Mitään työtä ei voi arvostaa toista paremmaksi, kaikki ovat yhtä arvokkaita ja innolla tehty.

Musiikkiesityksissä oli ikähaitari 8 vuodesta noin 80 vuoteen. Jokaisen esityksen eteen oli tehty työtä ja käytetty aikaa ja jokainen esitys oli aplodien arvoinen.

Kiitos kaikille piirien vetäjille ja osanottajille. Sunnuntain näyttelyssä ja konsertissa oli vain osa kansalaisopiston piireistä edustettuna. Vaikka "opiskelu" on otettu tosissaan, ei piireissä silti ole vakavia oltu. Nauru on ollut herkassä ja juttu lentänyt sen enemmän, mitä vaikeammalta on tuntunut. Toista on kannustettu sekä tosissaan että huumorilla.

Ensi vuoden toiminnan suunnittelua varten olisi hyvä saada toivomuksia tulevista piireistä jo toukokuun aikana. Jokaisen piirin saaminen on niin monesta asiasta kiinni, että mitä varhaisemmassa vaiheessa toivomuksia annetaan, sen varmemmin ne saadaan ohjelmaan mukaan. Antakaa tulla ehdotuksia joko kirjastoon puh 4597060 tai kansalaisopiston kansliaan puh 4596653.