Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nuorisotoimen bänditila paloasemalla

18.5.2007 Maija-Liisa Immonen/nuorisotoimi

Kyyjärvellä on paljon innokkaita nuoria soittajia ja laulajia. Bändisoittoa on päässyt kokeilemaan mm. kansalaisopiston bändikursseilla, koulun musiikintunneilla ja valinnaiskursseilla sekä välituntisin Iso-Nopolan koululla.

Nuorisotoimi pyrkii nyt järjestämään nuorten omille bändeille mahdollisuuden harjoitella myös vapaa-aikana. Ensin järjestetään harjoittelutila. Nuorisotoimessa selvitetään myös mahdollisuutta hankkia joitain välineitä bändien käyttöön, esimerkiksi äänentoistolaitteita. (Esim. Alajärvellä nuorisotoimen bänditilassa on kaupungin hankkimat äänentoistolaitteet ja rummut bändien käytössä, ja kukin bändi tuo muut soittimensa itse.)
 
Tällä hetkellä yksi Kyyjärven paloaseman kiinteistön huoneista on varattu nuorisotoimen bänditilaksi. Siinä harjoittelee sovittuina aikoina EXODUSS –niminen bändi omilla soittimillaan. Myös muilla mahdollisilla nuorten bändiryhmillä on samanlainen mahdollisuus saada harjoittelutila.  Asiaa voi tiedustella Maija-Liisa Immoselta (p.044-4597017 tai maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi )