Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

KLL:n maastojuoksukisojen tulokset

11.5.2007 Hannu Kalliojärvi

KLL:n Pohjoisen Keski-Suomen maastojuoksumestaruuksista kilpaili noin 270 koululaista. Kuvia lisätty.

Tapahtuma teetti ennakkoon töitä niin koulun oppilaille kuin mukana olleille lasten vanhemmille, opettajille, talkoolaisille, toimitsijoille ja saarijärveläiselle kuuluttajalegendalle Pasi Kalmarille. Pasia lukuunottamatta toiset saivat valmistautua pienellä varoitusajalla, mutta kuuluttajalle työ määrättiin kisapaikalla. Urheilumies otti tehtävän vastaan ja kisat hoidettiin tyylikkäästi läpi. Ainut asia mikä olisi voinut sujua paremmin: "saarijärveläiset olisivat saaneet voittaa enemmän mitalleja" totesi Pasi kisojen jälkeen.

Nopolan ja Iso-Nopolan koulun oppilaat ansaitsevat työstään kiitoksen ja kyllä juoksupuolikin oli hallussa, 7:n luojan pojissa kaksoisvoitto. Noposen Lauri ja Mulin Kalle loistivat radalla ja vielä palkintojen jaossakin. Tapsan ja Villen ottamat kuvat kertovat enemmän kuin sata sanaa miltä kisoissa näytti. Nissisen Pete ja Mulin Make tarjoilevat tulokset, jotka ovat luettavissa sivuilta.

Tällä porukalla tälläiset kisat tällä kertaa, kyllä nuorissakin on osaajia. Eipä muuta kuin seuraavia kisoja odottelemaan.

Tulokset alla olevista linkeistä: