Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Onnea Äideille ..

13.5.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

.. ja samalla myös 2-vuotiaalle Nopola Newsille.

Nopola News avattiin suurelle yleisölle luettavaksi ja kuunneltavaksi tasan kaksi vuotta sitten 13.5.2005. Tänään vietetään kuitenkin paljon tärkeämpää päivää, Äitienpäivää.

Niinpä Kyyjärven Mediamyllärit päätti siirtää 2-vuotissynttärit hieman myöhempään ajankohtaan eli torstaille 17.5.2007. Syntymäpäivää vietetään avoimien ovien merkeissä "Myllyllä" klo 12.00 alkaen.

Paljon on kahden vuoden aikana tapahtunut. Laskurit osoittavat, että 145.000 kävijän raja ylittyi eilen, "napsuttelujen" määrä lähestyy 2.2 miljoonaa. Sisällöntuotannon määrä on huikea, sillä juttuja on kertynyt yhteensä 1.983. Aikamoinen järkäle ja historiankirja, jos ne julkaistaisiin painettuna versiona. Pitäisiköhän? Näitä juttuja sitten napsutellaan kuukausitasolla hieman yli 130.000 kertaa! Artikkelien määrään ei muuten sisälly tapahtumakalentereiden tiedot eivätkä kiinteiden sivujen sisällöt ja jos nämä lasketaan mukaan niin sisällöntutotannon määrä on tosi valtava.

Nopola Newsin 2-vuotissynttäreiden kunniaksi julkaistaan kaksi uutta palvelua. Nähtäväksi jää julkaistaanko 3-vuotissynttäreiden kunniaksi kolme uutta. Nyt kuitenkin näin eli torstaina vasen valikko saa kaksi uutta painiketta, joista toinen tuplaa nykyisen noin 80 tiedontuottajan määrän, tuo uudentyyppistä mielenkiintoista sisältöä ja vahvistaa yhteisöllisyyttä. Toinen painike sitä vastoin tuo sisällöntuotantoon täysin uuden ulottuvuuden, jota tuskin kukaan, koskaan tai missään on Internetin historiassa kokeillut. Näissä sitä riittää taas tutkijoilla tutkimista ja pohtijoilla pohtimista.

Tänään keskitytään kuitenkin Äitienpäivän viettoon. Lämpimät kiitokset niin lukijoille kuin tekijöillekin ja erityisesti ONNEA ÄIDEILLE!

Ps. Isät saavat tänään hakea ne formula- ja lätkämatsimakkarat jääkaapista ihan itse :) ja seuraava väite ei ole mikään veikkaus: Äitienpäivän ja Nopola Newsin 2-vuotissynttäreiden kunniaksi Suomen Kiekkoleijonat voittavat MM-finaalin!!!