Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Leirikoulu Metsäkartanolla

22.5.2007 Hannu Kalliojärvi / Kaisa Tamminen

Hannun ja Kaisan terveiset Rautavaaralta! Olemme koko viikon Nopolan koulun kuutosluokan kanssa leirikoulussa täällä Metsäkartanon nuorisokeskuksessa.

Laittelemme postia oppilaiden päiväkirjatekstien pohjalta. Tässä ensimmäisten päivien uutisia.

Maanantai 21.5. (Emmi Noponen)

Me lähdettiin aamulla Essolta kaheksan aikaan matkaan. Perillä me oltiin vähän yli kaksitoista. Puoli yhdeltä meille kerrottiin Metsäkartanon säännöistä ja sen semmoisesta. Yhdeltä meil oli ruokailu. Ruokailun jälkeen meil oli ongelmarata ja valokuvasuunnistusta puolikkaissa ryhmissä. Viideltä mentiin syömään. Nyt kirjoitan maha täynnä tätä päiväkirjaa. Mutta illalla mennään saunaan ja uimaan.

Ja Kaisa-ope jatkaa tästä: rantasaunassa oltiin ja sitten myös uimassa. Vesi oli yllättävän lämmintä. yli puolet oppilaista ja puolet opettajista kastoi talviturkkinsa.

Tiistai 22.5. (Saara Oikari)

Aamulla heräsin seittemältä. Kun olimme valmiita, menimme syömään. Yhdeksältä alkoi jousiammunta ja se oi tosi kivaa. Me ammuttiin semmosilla ihan oikeilla jousipyssyillä ja opin siinä ampumaan kunnolla. Kaheltatoista me vaihettiin ryhmiä ja me mentiijn seinäkiipeilyyn. Meistä ei menny kuin Emmi ja Jani ihan ylös asti (seinän korkeus oli runsaat 10 metriä). Kun kukaan meistä ei jaksanut enää kiipeillä, niin Anne ehdotti, että oltaisko koripalloa ja me suostuttiin.
Kahelta meillä oli melontaretki. se oli ihan älyttömän kivaa. Opin melomaan sivuttain, kääntymään paikallaan ja tekemään lautan. Kumpa mentäis uudestaankin. TYYTYVÄINEN.

Tässä oli tämän päivän uutiset, mutta ohjelma ei lopu tähän. Ruokailun jälkeen opet vievät sakin luontopolulle. Ja päivän päätteeksi on vielä vuorossa sählyottelu urheiluhallissa. Sää on muuten ollut aivan upea. Pääosin aurinko on paistanut siniseltä taivaalta. Yksi pienen pieni sadekuuro käväisi päällämme, mutta poistui sen tien. Raportointi jatkuu mahdollisuuksien mukaan huomenna.