Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Viimeiset uutiset leirikoulusta

Leirikoulu on tullut päätökseen. Vielä pojat kirjoittelivat viimeiset päiväkirjan lehdet torstai-illan ja perjantain osalta.

Torstai 24.5. Sami Aumanen:

Suopotkupallon jälkeen me menimme syömään ja sen jälkeen turvekammille. Siellä saimme syödä makkaraa ja tikkupullia. Turvekammi oli iso ja pimeä. Aluksi sytytimme myrskylyhdyt, mikä onnistui kaikilta. Sen jälkeen kerrottiin vitsejä ja arvoituksia ja aloimme syömään.  Jotkut menivät ulos syömään ja juttelemaan. Sitten leikittiinkin piirileikkejä. Kun lähdimme, kaikilla oli hauskaa ja matka sujui mukavasti.

Perjantai 25.5. Ville Pölkki

Aamulla oli herätys klo 8. Sitten mentiin aamupalalle. Siellä oli ruuhkaa. Kun oltiin syöty, tultiin pakkaamaan ja siivoamaan huoneet. Sitten oli huoneitten tarkastus. Kun kaikki huoneet oli tarkastettu ja siivottu, lähdettiin kohti Fontanellan kylpylää. Kun päästiin Siilinjärvelle, mentiin kylpylään. Siellä oli kivaa. Siellä oli pitkä liukumäki. Kun oltiin uitu, ajettiin Hesburgeriin syömään. Tullessa käytiin Korkeakoskella. Siellä oli hienot näkymät. Kun oltiin ihailtu koskea, syötiin jäätelöt (oli hyvää). Sitten ajettiin Kyyjärvelle.