Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Petäjävedellä ei hakattu päätä petäjään...

Torstaina 7.6. vietettiin Keski-Suomen 4H-piirin toimintapäivää Petäjävedellä. Perinteisesti toimintapäivän ohjelmaan kuuluvat kilpailut; koirataito, luontopolku, metsätaito, mönkijäcup sekä konetaito- ja työturvallisuus.


Missä innokkaat pelimiehet luuraa?IIlanviettoa Honkalehdon KievarissaKahvitarjoilu kesän kunniaksiHellepäivänä vauhti viilensi...Kesäkuun vapaa-aika tiedote 2007Tervetuloa kanssamme hotelliinLöytynyt vauvanukke

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hellepäivänä vauhti viilensi...

5.6. Leena Arokki

Maanantai aamuna hyvissä ajoin ennen puolta kahdeksaa kokoontui Esson pihalle 39 innokasta matkalaista...

Humpilta otettiin kyytiin vielä kuusi karstusta ja matka kohti Särkänniemen huvituksia saattoi alkaa. Perillä olimme puoli kahdentoista aikoihin ja sitten vain kieputuksiin, Näsinneulan korkeuksiin, tutustumaan avaruuden ja akvaarion ihmeisiin ja tietysti delfinaarioon.

Kotiin lähdimme kuudelta illalla, tosin innokkaimmat eivät olisi vielä silloinkaan olleet valmiita lähtemään...

Kiitoksia mukavasta retkipäivästä matkalaisille(joita oli mukana muksuista mummuun ja kaikkea siltä väliltä) sekä myös kuskillemme Uusisalon Jarille.

(Oli muuten kymmenes Särkänniemireissu; ensimmäinen reissu tehtiin 1997, kesällä 2004 jäi reissu tekemättä. Alkuvuosina järjestäjänä oli pelkästään Kyyjärven 4H-yhdistys, myöhemmin tuli myös kunnan nuorisotoimi mukaan.)