Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

"Tekeleitä" kylätaitajien taide-ja käsityönäyttely päättyy

Koko kuluvan viikon on Kumpulan koululla ollut liikettä ja säpinää. Saunakylän -ja Kumpulan kulttuuriyhdistys on järjestänyt koululle laajan ja kattavan näyttelyn "Tekeleitä". Siinä on monen moista kylien osaajaa pistänyt parastaan ja onnistunut siinä, nimittäin tässä taide-ja käsityönäyttelyssä.


TEKELEITÄ - kylätaitäjien taidetta ja käsitöitä esillä Kumpulan koulullaKaraoke -haastelaulutapahtumaRisto Urrion valokuvanäyttely myllälläKuukauden runo / heinäkuuKiertokäynti historiaan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

TEKELEITÄ - kylätaitäjien taidetta ja käsitöitä esillä Kumpulan koululla

20.7.2007 Paula Ohranen

Torstaina 19. heinäkuuta Kumpulan koululla kävi sutina aamukymmenestä iltayhdeksään.

Kolmisenkymmentä kyläläistä Saunakylältä ja Kumpulasta toi töitään yhteiseen näyttelyyn. Pienempi luokka on katettu käsityötaitajien taidonnäytteillä. Esillä on pöytäliinoja eri tekniikoin, huiveja, mattoja, kansallispukuja, lapasia, sukkia, tuohitöitä, tiffanytöitä, posliinitöitä, pajutöitä, soittimia ym.
"Yläluokka" esittelee mm. piirustuksia, maalauksia, valokuvia ja veistoksia. Ruokalasta syntyi "Esan galleria" Esa Tammisen öljyväritöistä.

Näyttelyn avajaisiin perjantai-iltana odotetaan runsaaasti väkeä. Illassa on pientä vapaamuotoista ohjelmaa ja tarjoilua. Tekijöitä on tuolloin paikalla vastailemassa mahdollisiin kysymyksiin.

Tervetuloa katsomaan ja kokemaan kyläläisten monipuolinen taitajuus! Näyttelyn aukioloajat tarkemmin tapahtumakalenterissa.