Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Illallinen kahdelle. Kuka kattaa pöydän la 21.7.2007?

2.7.2007 Eeva Pölkki/ Maa- ja kotitalousnaiset

Tänä vuonna Kyyjärven markkinoilla la 21.7.07 katetaan jälleen miesvoimin pöydät koreiksi.

Muistattehan viime vuotisen, maa- ja kotitalousnaisten järjestämän, suuren kiinnostuksen herättäneen Kesäinen kahvipöytä- kattauskilpailun (Arkisto 7/2006). Voittajaksi viime heinäkuussa äänestettiin Kyyjärven saha Oy:n toimitusjohtaja Tapio Mäntysen kattama kahvipöytä, josta myös oheinen kuva.

Tänä vuonna on jälleen kuusi rohkeaa kyyjärveläistä miestä lupautunut kisaan mukaan. Aiheena on nyt "Illallinen kahdelle". Kattausmiehinä toimivat kanttori Jari Kuusi Kyyjärven seurakunnasta, Kyyjärven paikallisosuuspankin hallituksen puheenjohtaja Jorma Saarinen, Koto-Pelti Oy:stä Jouko Taipale,   Lauri Lahtinen Metallituote Lahtinen Oy:stä, Paletti-Sport Oy:n Teuvo Maukonen ja agrologi-opiskelija Antti Tuukkanen.   

Kattaukset ovat tuttuun tapaan esillä Paikallisosuuspankin kokoushuoneella ja markkinaväki voi siellä käydä äänestämässä mieleistään pöytää klo 10-13. Tulosten laskennan jälkeen voi vielä käydä kurkkaamassa mikä oikeasti oli kenenkin kattama pöytä, kun sitähän ei etukäteen tiedä. Tulokset ovat sitten kyllä luettavissa ja nähtävissä Nopolanewsissä heti pikimmiten kisan jälkeen.

Tervemenoa katsomaan ja ihmettelemään, että kyllä ne ukotkin osaa!