Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eläkeliittolaisten kesäohjelmia

Emme todellakaan istu kesällä "tuvassa", näin vain kokouksissa.


Sallamari mummolassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Eläkeliittolaisten kesäohjelmia

11.7.07. Terttu Sillanpää

Emme todellakaan istu kesällä "tuvassa", näin vain kokouksissa.

Tänä kesänä on ollut harvinaisen paljon "menomestoja". Kesäristeilylle lähti 15 innokasta mukaan, samalla pidimme Salo-hallissa läksiäisjuhlat Hintikan Tertulle. 555 muuta keskisuomalaista eläkeläistä oli samassa juonessa.

Kutsuja oli saatu Hietikon Ainolta ja Ilpolta Pölkin kylälle. 13.6. vietimme siellä ihanan iltapäivän viihtyisällä pihalla neljänkymmenen jäsenen porukalla. Sade kasteli pyöräilijät vasta kotimatkalla, mutta ei se haitannut. Meitä passattiin siellä kuin piispaa pappilassa, joten jaksoimme hyvin ajella kotiinkin.

Seuraavat kutsut oli samalla kylällä Airan ja Ilmarin mökillä. Sielläkin oli yhtä paljon porukkaa, tarjoilu vailla vertaa, lihakeittoa ynnä muuta herkkua yllin kyllin. Ihmettelin,miksei väki käynyt saunassa ja uimassa,vaikka oli hyvä tilaisuus, Pentti vain rohkeana kävi uimassa. Tämä reissu tehtiin 4.7.

Seuraavaksi onkin sitten jo markkinat,mitäpä kesä olisi ilman niitä. Olemme olleet jo ainakin 6 vuotta mukana juonessa. Paistamme rinkeleitä, joita tarjoamme kahvin kera. Sopivaa huvia ja jännitystä saa arpojamme ostamalla. Saamme vähän retkirahaa, sillä niitähän riittää.

Jo 25.7. suuntaamme kohti Karstulaa "Emmauksen tietä" katsomaan. Porukka on jo melkein kasassa, 40 lippua varattu ja sillälailla. Tavataan siis ensin markkinoilla kaikkea  mukavaa katsomassa ja kuulemassa.

Kävin tässä vähän matkoilla tuolla Espoossa, Helsingissä, Lahdessa ym. Oli mukava välillä seurata sitä hulinaa ja hyörinää, mutta hyvä oli tulla kotiin taas. Pitää käydä "kylässä", että osaa antaa arvoa kotioloillekin.

Kesäterveiset kaikille!