Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Partiohuivikakkua !

5.8.2007Hakola Eevaliisa / Kyypartio

Tätä ja kahdeksaa muuta herkullista kakkua nautittiin Hinkalossa partion synttäreillä.

Yhteinen Juhlaleiri 2007 on onnellisesti ohitse. Telttanarut kiristettiin maanantaina ja torstaina ne irroiteltiin. Noihin neljään päivään mahtui monta asiaa, aivan kaikkea suunniteltua tekemistä ei edes ehditty toteuttaa. Leirillä on tapana "elää" ja sadekuurot rytmittivät tekemisiämme.

Mutta hauskaa meillä oli. Ja yhteistyö kolmen eri lippukunnan välillä sujui kiitettävästi. Sanoisinko että; tästä on hyvä jatkaa! Mutta palataanpa leiriin. Maanantaina leiri alkoi majoitteiden pystytyksellä. Meikäläinen oli ihan pihalla telttojensa kanssa, kun ne meidän isommat telttaekspertit eivät olleetkaan leirillä:)  Meillä oli muidenkin mielestä ennennäkemättömiä telttoja. Jälkiviisaana totean, että puolijoukkue olisi meidänkin pitänyt mukaan pakata! 

Maanantai kului tutustuessa, tosin nimien muistamisessa oli vaikeuksia. Illalla istuttiin nuotiolla ja ihailtiin ryhmien esityksiä. Sade saapui leiriin aamuyöstä, ennen kuutta aamulla teltassa nukkujat lähes kaikki olivat jo hereillä. Sisätiloissa sai pitemmän unen. Tiistaina päiväohjelmassa oli melontaa joka tuulen vuoksi siirrettiin torstaille. Aamupäivä vietettiin metsätaitomerkin parissa. Iltapäivällä saunottiin ja uitiin. Päivällisen jälkeen saatiin vieraita. Ilta kului nopeasti ensiavun, alkusammutuksen ja vesipelastuksen parissa. Iltapalalla nautittiin lettuja. Vielä iltanuotio ohjelmineen niin päivä oli täysi.

Keskiviikko 1.8. klo 8.00 me ohjaajat ja 25 leiriläistä nostimme lipun salkoon partion uudelle vuosisadalle. Samalla uudistimme partiolupauksemme. Ja vesisade oli ilonamme. Kädentaidoissa puukon kanssa suosikiksi nousi pajupilli, vaikka kuori ei enää ollutkaan kovin suosiollista irtoamaan. Tekipä joku partiosauvan ja lusikkakin valmistui. Solmuja kerrattin ja välillä laskettiiin puun ikää vuosirenkaista. Varsinainen leirihitti syntyi Tainan ohjaamasta narupunoksesta, jossa käytetään neljän tuulen solmua. Kerien loppumista ihan harmiteltiin.

Iltapäivällä leiriläiset väsäsivät oma ideoimiaan täytekakkuja. Make Saloveikoista leikitti ulkona ei vuorossa olevia kakkuryhmiä. Ja kakkuja tehtiin erityisellä otteella, yhtään minusta ei tykätty kun hoputin kesken koristelun kun päivällisaika lähestyi. Ensimmäiset leirivieraat pääsivät siis maistamaan leiririsottoamme broilerin kera. Vieraille tarjottiin täytekakkukahvit. Sen jälkeen siirryttiin Maria Lylyn toimittamaan leirikirkkoon rantakalliolle. Illan lopuksi vietimme yhteisen leirinuotion, jonka aikana aurinkokin näyttäytyi. Ilta päättyi lipunlaskuun. Yöllä seurasi leirin ohjaajia eniten puhuttanut tapahtuma, nimittäin leirikaste. Nuorempia leiriläisiä tähän koitokseen oli mahdoton saada hereille. Pienen unien keskeytyksen jälkeen tuuditimme telttailijat sinisen unen sävelin takaisin unten maille.

Herätys viimeiseen leiripäivään tapahtui ½ tuntia aiemmin, koska leirinjohtajan kello kävi omia aikojaan... Aamupalan jälkeen vuorotteli kanoottiohjelma/ leirin purku/ siivous. Lähes puolet olivat meloneet aiemminkin, ja on kyllä laji, joka vaatii harjoitusta ja taitoa.

Kotiin saapui varmasti ainakin likapyykkiä ja väsynyt leiriläinen. Toivottavasti kuitenkin muuten hyvillä mielin. Joku pyysi jo uusintaa ja kuulemma viikko, kaksikin kävisi. Nyt hengähdetään kuitenkin ja tallennetaan kokemukset muistoiksi. Leiriläiset käyttäytyivät leirillä hienosti. Ja ainakin Kyyjärven naapurikunnista löytyy ihan mahtavia lapsia, nuoria ja aikuisiakin! Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos leirin vierailijoille. Lisäkuvissa leiritouhujamme.