Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset avaa kilpailukautensa livenä!

Kuvassa vasemmalta Henkka Huumarkangas ja Arto Rautio. Netti-TV lähetys testissä.


Turku Body& FitnessLaihian terveiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Laihian terveiset

31.8.2007 Hannu Kalliojärvi

Suomi - Espanja 0 -3.

Nopola Newsin nettiradio porukka pakkasi työkalunsa laatikoihin ja matkasivat Laihian monitoimihallin avajaisotteluun. Torstaina 30.8. pelattu miesten lentopallomaaottelu Suomi –Espanja oli samalla ensimmäinen nettiradiolähetys mikä tehtiin vieraskentältä. Paikalla oli noin 20 eri urheilumedian edustajaa; Nopolan miehistöä hieman ihmeteltiin pressipaikoilla. Sen verran tietämystä porukasta löytyi että kommentaattorina toiminut Förstin Matti sai tarjouksen jo Moskovaan. Vieruskaverina istunut toimittaja kyseli, että voisiko hän saada avustusta Venäjällä EM-kisoissa, kun tietoa löytyy molempien joukkueiden pelaajista ja valmentajista.  Kolleega osottautui Helsingin Sanomien urheilutoimittajaksi ja tunnusti rehdisti paremmuuden, se ei ollut mikään häpeä. Matin ja Lassen yhteistyö sai tunnustusta monilta lentopallon seuraajilta. Lasse ei jäänyt nytkään sanattomaksi, haastatteluun mies nappasi lähes kaikki tärkeimmät pelaajat sekä lajin vaikuttajat.

Kulissien takana ei aina tiedetä mitä nettiradion lähetysten eteen täytyy valmistella. Alkuperäiset ”ratiomiehet” Aaro ja Veikko kävivät jo pari viikkoa sitten varmistamassa yhteyden. Sen verran käynti kannatti, että varaaminen ei mennyt hukkaan. Laihialla kun ollaan niin kyllähän yksi linja piisaa noin isoon rakennukseen, tosin pääseehän siitä nykypäivänä langattomasti eteenpäin. Sehän oli selvä, että Nopola News sai linjan käyttöönsä, kiitos lähtee kyyjärveläisten pisimmälle laihialaisvävylle Kajaalan Jarmolle. Monenlaista piuhaa tarvittiin ja hyvät hermot osoittautuivat kiireessä tarpeelliseksi. Valmisteluun varattu vajaa tunti osoittautui vieraassa paikassa liian lyhyeksi. Oppa ikä kaikki. Nyt on avattu tämäkin peli, joten jäädään odottelemaan poikien seuraava askelta; kamerat kehään ja elävää kuvaa.

Paikalla oli n. 1000 katsojaa mihin määrään sopi myös Kyyjärven palloilijat, eturivin paikka kelpasi asiantuntijoille, luultavasti.

Ja otteluhan muuten päättyi vieraitten 0-3 voittoon, neljännen lisä-erän isännät nappasivat latauksen jo karanneilta Espanjan pojilta.

Ps. Lisäkuvia tulossa alkuviikosta.