Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

World Summit Award 2007

27.8.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry/ Aaro Toppinen

Elämme jännittäviä aikoja, sillä Nopola News valmistautuu lyhyen historiansa kovimpaan karsintaan.

Lähes päivälleen kaksi vuotta sitten Nopola Newsin eräässä ideointipalaverissa heitettiin ilmaan ajatus; Hyvällä yhteistyöllä Nopola News voi viedä Kyyjärven maailamankartalle! Voi, sitä naurun remakkaa. Hyvä, ettei osa porukasta pullaan tukehtunut.

Nyt ollaan kuitenkin siinä tilanteessa, että WSA Grand Jury 2007:n 36 huippuasiantuntijaa eri puolilta maailmaa kokoontuvat Brijunin saarelle Kroatiaan 31.8. - 9.9.2007 väliseksi ajaksi valitsemaan World Summit Award 2007 -kilpailun finalistit. Loppukilpailuun valitaan 40 kilpailutyötä eri puolilta maailmaa kahdeksassa kategoriassa eli 5 per kategoria. Nopola News valittiin viime vuonna MindTrek 2006 Gaalassa edustamaan Suomea e-Inclusion kategoriaan. Kävi karsinnoissa niin tai näin, on varmaa, että Kyyjärvi -tietoisuus lähipäivinä leviää muuallakin kuin Viitasaaren keksintöjen viikolla.

Viikonvaihteessa Viitasaarella Mediacabinetin Sami Suni näytti kilpailun tuomaristolle lähetettyä englanninkielistä offline -aineistoa Nopola Newsin taustoista ja tulevaisuudesta. Täytyy myöntää, että hienon esityksen olivat tehneet. Näiltä osin homma on siis hanskassa ja ei muuta kuin hanskan peukalot pystyyn.

Online-aineiston osalta eli ensi kuun alun Nopola Newsiin voisivat tiedontuottajat kirjoittella muutamia juttuja, jos sattuu varastossa olemaan. Ihan vaan suomen kielellä ja omalla tyylillä. Ei tässä sen ihmeellisemmästä asiasta ole kyse, mutta tuppaa vieläkin kuukauden ensimmäiset päivät olemaan vähän hiljaisia ja tyhjiä aihealueita. Kilpailuja tulee ja menee. Näyttäisi taas olevan nappisarja Innosuomi 07 -kilpailussa teemalla Innovaatiot ja Ikä sekä MindTrek:iin voisi heittää nettiradiopuolelta erään ajatuksen sarjaan Ubiquitous Computing.

Lisätietoja oheisista linkeistä: WSA  ja Brijuni, Kroatia