Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kutrit tulee kuntoon kaikenikäisille Helenan käsittelyssä.

Palvelu pelaa, ja asiakkaat tyytyväisiä



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vieraita Karstulasta

Kyyjärven yrittäjät ry/Katriina Oinonen 4.10.07

Karstulan yrittäjäyhdistyksen hallitus vieraili Kyyjärvellä 3.10.07 Betset Oy:llä. Isäntinä toimivat Betset Oy:stä Hannu Löytönen, Seppo Immonen ja Jari Laajala. Kyyjärven yrittäjistä oli mukana puheenjohtaja Jaakko Uusisalo ja sihteeri Katriina Oinonen.

Karstulasta olivat saapuneet pj Hannu Oinonen, hallituksen jäsenet Tanja Lillstrang, Timo Pennanen, Unto Tapper, Markku Mäkinen, Teppo Oikari ja Leevi Marila sekä Keski-Suomen Yrittäjien hallituksesta Anita Halme. Vierailu alkoi kokoushuoneessa kahvituksella, jonka aikana Hannu Löytönen esitteli Betset Oy:n historiaa ja nykyistä toimintaa. Yrityksen on perustanut nykyisten omistajien Hannu, Urpo, Reijo ja Juha Löytösen isä Toivo Löytönen vuonna 1950, joten ikää virkeällä yrityksellä on 57 vuotta.
 
Kahvittelun jälkeen oli vuorossa tehdasesittely, jossa Seppo Immonen ja Jari Laajala esittelivät tehtaan koneita ja laitteita. Isoja nuo olivat ja isoja ovat myös tuotteet, joita siellä valmistetaan. Betsetin Kyyjärven tehtaalta saattaa lähteä parhaana päivänä yli 30 rekkakuormaa betonielementtejä. Niitä viedään kotimaan lisäksi muihin Pohjoismaihin. Varmaan kaikki kyyjärveläiset ovat nähneet rekkojen lähtevän raskaissa kuormissaan viemään tätä kyyjärveläistä osaamista muualle maahan. 
 
Vierailu oli mukava ja antoisa ja toivottaan jatkossakin yhteisiä tapaamisia naapurikuntien yrittäjien kanssa!