Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Musiikinopettajan tehtävä avoinna

Kyyjärven kunnan perusopetuksessa on avoinna musiikin tuntiopettajan tehtävä.


Nopola Newsin yritys/palveluhakemisto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola Newsin yritys/palveluhakemisto

04.10.2007. Irma Mäkelä

Tavoitteemme on luoda Nopola Newsiin alueemme kattavin yritys/palveluhakemisto. Tämä jos mikä on yritysviestintää yhteisömedian keinoin.

Nopola News-yhteisöllinen uusmedia yritysten jakelukanavien kehittäjänä-hanke käynnistyi 15.8.2007. Hankkeelle saatiin avustusta Keski-Suomen Kehittämisrahastosta. Hankkeen pääasiallinen tarkoitus on saada mahdollisimman monta yritystä mukaan Nopola Newsin yhteistyökumppanisivustolle. Nopola Newin yhteistyökumppanisivusto ei ole perinteinen yritysrekisteri vaan uudentyyppinen yritysviestintäjärjestelmä.  

Hanke työllistää mainosmyynnin puolella yhden henkilön joulukuun loppuun asti. Mainoksia myy Suvi Kantonen, joka on tuttu ääni Järviradiosta jo lähes 20 vuoden ajalta. Suvin puhelinnumero on: 0400 564 954 ja hänelle voi soittaa mihin aikaan tahansa.

Vastaanotto yrityksissä on ollut todella hienoa, toteaa Suvi, joka on tähän mennessä kiertänyt vasta lähinnä Karstulan yrityksiä läpi. Monilla yrityksillä ei vielä ole omia nettisivuja, joten mukaan lähteminen on ollut helppoa.

Monet yrittäjistä ovat ilahtuneet siitä, ettei yrittäjän tarvitse käyttää omaa aikaansa sivujen tekoon ja hinta on sopiva. Alueelta pyritään saamaan myös mahdollisimman kattava oppilaitosten hakemisto, joka helpottaa opiskelijoita heidän valitessaan opiskelupaikkoja.

Nopola News- Uusmedia kehityshankkeen puitteissa teemme Viisari ry:n toiminta-alueen yritykselle oman esitesivun ja erikseen sovittuna oman logonkin. Jos yrityksellä on omat nettisivut niin esitesivulta ja aihealuekohtaisesta logosta tehdään linkitys niihin yrittäjän niin halutessa.

Yrittäjä voi tehdä itse kuvallisia tarjouksia ja tiedotteita helppokäyttöisellä työkalulla. Yrittäjä koulutetaan työkalun käyttöön. Tarjoukset näkyvät Nopola Newsin etusivun Ostosvinkit&Tarjoukset painikkeen alla sekä myös yrittäjän esitesivulla on linkkipainikkeet tehtyihin tarjouksiin.

Käykäähän tutustumassa tarkemmin yhteistyökumppanisivustolla nyt jo valmiina olevien yritysten esitesivuihin, niin saatte paremman käsityksen koko hommasta. Saatuamme mahdollisimman paljon yrityksiä seutukunnaltamme mukaan saman sivuston alle, on se samalla koko alueen yrittäjien sekä asiakkaiden etu.

Yrittäjien yhteystiedot ja tarjoukset löytyvät keskitetysti yhdestä paikasta ja se paikka on Nopola News.