Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Netti-TV:ssä lentopalloa lauantaina

Kyky-Betset kohtaa 20.10.2007 klo 19.00 alkaen NaPa:n Rovaniemeltä. Netti-TV lähetys on jo käynnissä.


Nopola News kiinnostaa UnkarissaEnsimmäinen netti-TV lähetys maailmalleNopola Newsin ideat kansainvälisille vesille

Yhteistyökumppanit

Nopola News kiinnostaa Unkarissa

16.10.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Eivät ole Tuula ja Ilkka vielä päässeet matkaan (vasta ensi viikolla), kun Unkarista tuli jo toinen pyyntö.

Pyysivät kohteliaasti lupaa kääntää Nopola Newsin ensimmäisen hankkeen - Tiedon tuottaminen internetiin ja tuotantoketjujen organisointi - tiivistelmän ja muun materiaalin unkarin kielelle. Aikovat nimittäin koota yksiin kansiin päättyneen ohjelmakauden Euroopan Hyvien käytäntöjen Leader-hankkeista tuhdin tietopaketin ohjenuoraksi tulevalle kaudelle 2007-2013. Sukulaiskansa tekee muuten aika viisaasti hyödyntämällä muualla saatuja kokemuksia omassa toiminnassaan kokoamalla tietopaketin, jakamalla sen koko Unkarin toimintaryhmien alueille ja järjestämällä siihen päälle vielä kansainvälisen konferenssin. Mahdetaankohan Suomessa tai muissa Eu-maissa tehdä samaa?

Pyysivät lisäksi tietoja projektin vaikutuksista ja muita mahdollisia lisätietoja. Niitähän riittää, mutta viedään nyt tämä käynnissä oleva hanke kunnialla loppuun. Täytynee kuitenkin Attilalle laittaa linkki tulevaan netti-TV lähetykseen.

Nopola Newsin toteutustapa unkarin kielellä painettuun versioon, siinä sitä riittää ihmettelemistä niin meillä kuin muuallakin. Selvästi vientituote, mutta miten sen muuttaa rahaksi. Konsultoikaa, tehkää formaatti, mutta älkää myykö, ohjeisti Kari A Hintikka huhtikuun 2007 pääkirjoituksessa. Niin, ja olisiko Nopola Newsin noste kannattanut hyödyntää paremmin esimerkiksi siten, että alueeltamme olisi lähtenyt mukaan pieni elinkeinoelämän edustusryhmä nyt kun miettivät seuraavan kauden hankkeita. Vähän niinkuin tennaria oven väliin, pohtimista riittää.