Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Klemmari esittäytyy kirjastossa

ma 26.11.2007 klo 16-18 esittelijänä klemmarin projektipäällikkö Katriina Kauppinen


Isänpäivänä huipulleKylätuvalla tuttaviksiInfluenssarokotukset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Klemmari esittäytyy kirjastossa

15.11.2007

ma 26.11.2007 klo 16-18 esittelijänä klemmarin projektipäällikkö Katriina Kauppinen

Klemmari pähkinänkuoressa

Klemmari on hyvinvointialan yritysten verkosto, jonka internetpalvelusta kuluttajat voivat hakea luotettavia hyvinvointialan palveluntarjoajia. Verkostossa on mukana on 150 yritystä, jotka tuottavat 700 erilaista hyvinvointipalvelua kotitalouksille ja yrityksille.

Miltä kuulostaa vapaa viikonloppu puhtaassa kodissa raskaan työviikon jälkeen? Tarvitsevatko vanhempasi luotettavan kotisairaanhoitajan tai kaupassakävijän? Miten olisi rentouttava hieronta? Onko nyt tai ensi kesänä tarvetta pienremontille kotona tai mökillä? Etsitkö virikkeellistä ulkoilumahdollisuutta? Klemmarin internetpalvelusta löydät osaavat tekijät!

Klemmarista hankit hyvinvointi-ja kotipalvelut turvallisesti ja luotettavasti. Klemmari on kehittymishaluisten hyvinvointialan yritysten verkosto, jonka taustalla toimivat paikalliset kehittämisyhtiöt. Klemmari-yritykset tuovat hyvinvointia niin kotitalouksien, yritysten kuin kuntienkin tarpeisiin.

Pohjoisen Keski-Suomen seudulta löydät kotipalveluja, monenlaista hierontaa, mökki-ja pientalotalkkaripalveluja, hoiva-ja huolenpitopalveluja, remonttiapua... Tiesithän että kotiin tuotavat palvelut ovat suurelta osin kotitalousvähennyskelpoisia.

Käy katsomassa internetissä www.klemmari.org. Valitse alueeksi Pohjoinen Keski-Suomi ja haluamasi palvelu