Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lähetystyö keskellä elämää

Lähetystyö, jos mikä, on keskellä elämää. Jollei uskalla hypätä mukaan paikallisten ihmisten elämään, on turha kuvitella saavansa jollain tapaa välitettyä sanoman Jumalan rakkaudesta. Pelkät sanat eivät riitä, vaan rakkaus on uskallettava elää todeksi.


Veroprosentti säilyy ennallaanIsänpäivän juhlaGospel - kafé tuli ja meniPyhäinpäivänä syttyvät kynttilätKirkkoneuvosto keskusteli taloustilanteestaGospel-kafé

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Gospel - kafé tuli ja meni

5.11.2007 A.O, kuvat: Antero ja Tero Ohranen

Perjantaina klo: 17 lähtien oli nuopparilla säpinää. Monenlaista musakamaa kannettiin sisään. Mitäs tämä tarkoitti? No, illalla klo 19:00 alkoi Gospel-kafé nuopparilla.

Gospel-kafé -tapahtumasta oli vastuussa eri seurakunnista väkeä nuorempaa ja vanhempaa. Illan aloitti PerusTeet-bändi ja se oli nuorekasta, menevää, soitantaa. Oli tosi koskettavaa kuulla kuinka kahta nuorta haastateltiin ja kysyttiin mitä heille on tapahtunut? Nimittäin he olivat ottaneet nuoreen sydämeensä Jeesuksen asumaan! Ja heidän elämänsä on muuttunut parempaan suuntaan.

PerusTeet-bändin jälkeen astui Iiris Mäkelä "kehiin". Hän valloittikin salin nuorten sydämet, ja vanhempienkin, Juha Tapion biisillä ja omalla koskettavalla kappaleellaan.

Tämän jälkeen saimme kuulla PrePaid-yhtyeen rytmikästä ja raikasta menoa ja sitä oli mukava kuunnella.

Sitten olikin vuorossa Mirjamin puhe. Sen jälkeen Mirjam ja Pirjo lauloivat ja säestivät kitaroilla.

Seuraavana oli vuorossa Hannu ja Antero kitaroineen. Saimme kuulla ja jopa "tuntea" (niin homma potki), miten Hannu lauloi ja kitarat soivat. Oli ilo seurata sitä vapautta mikä esiintyjillä oli. Ja uskon, että sen on antanut yksin Jeesus.

"Pahnan pohjimmaisena" lavalle astui Anssi kitaransa kanssa. Anssi lauloi ja soitti pari kappaletta.

Mirjam johdatti läsnä olevan sekalaisen seurakunnan loppurukoukseen.

Pakostakin tästä illasta nousi ISO kiitos Taivaan Isälle ja tietenkin teille kaikille, jotka olitte siinä mukana tavalla tai toisella. Toiset palvelivat "Tee-ja kahvipuolella" ja toiset soittaen Gospelia.

Kiitos kaikille!