Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lähetystyö keskellä elämää

Lähetystyö, jos mikä, on keskellä elämää. Jollei uskalla hypätä mukaan paikallisten ihmisten elämään, on turha kuvitella saavansa jollain tapaa välitettyä sanoman Jumalan rakkaudesta. Pelkät sanat eivät riitä, vaan rakkaus on uskallettava elää todeksi.


Veroprosentti säilyy ennallaanIsänpäivän juhlaGospel - kafé tuli ja meniPyhäinpäivänä syttyvät kynttilätKirkkoneuvosto keskusteli taloustilanteestaGospel-kafé

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seurakunta pinnistää plussalle

23.11.2007 Olavi Vallivaara

Kyyjärven kirkkoneuvosto käsitteli torstai-iltana 22.11. toiminta-ja taloussuunnitelmaa vuosille 2008-2010.

Ensi vuoden talousarvio näyttää ylijäämää 14787 euroa ja vuosikate on positiivinen 26025 euroa. Verotulojen myönteinen kehitys, vähäiset investoinnit sekä yhteiset virat näyttävät kääntävän seurakunnan taloutta myönteiseen suuntaan. Kyyjärven seurakunta jatkaa itsenäisenä ja strategiansa mukaisesti "riittävin voimin ja ajankohtaisin keinoin välittää Jumalan rakkautta armonvälineiden kautta ja edistää kristillisen lähimmäisenrakkauden toteutumista."  Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi talosarvion ja toimintasuunnitelman. Sen sijaan ikävät uutiset tulivat nyt vuorostaan Pappilan pesuhuoneen vesivahingosta. Vakuutusyhtiö korvaa toivottovasti suurimman osan vahingosta, mutta seurakunta joutuneen myös varautumaan vahingosta aiheutuneisiin menoihin. Kirkkoneuvosto päätti vahingon pikaisesta korjauksesta vakuutusyhtiön esittämällä tavalla. Kaksi yrittäjää oli kiinnostunut tekemään tarjouksen seurakunnan kiinteistö- ja kirkonpalvelutyöstä. Talouspäällikkö Kari Kemppainen antoi kirkkoneuvostolle tarkan erittelyn kirkkoherran asunnon pihatöiden korjauksesta.