Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset nappasi makeat pisteet Pielaveden Sampo2:lta

31.10.2007 Hannu Kalliojärvi

Viime sunnuntaina käyty ottelu eteni alkuun Sammon hallitessa, 19-10 tilanteesta kirittiin
rinnalle ja siitä ohi.

Ensimmäinen erä siis Kykylle 22-25. Ekassa erässä muuten ote kääntyi, kun Koskela ja Vaittinen nousivat esiin ja sytyttivät betonimiehet taisteluun.

Toinen erä vietiin samalla kaavalla, kun isännät vielä ihmetteli ekan erän menetystä. Toka erän lopun keskimiehenä väläytteli J-P Tuikka ja tulosta syntyi kiitettävästi. Kolmas erä oltiin jo reilusti edellä kunnes pari vaihtoa käänsi tällä kertaa erän pielavetisille. Neljännessä ja tällä kertaa pelin viimeisessä ei ollut epäselvää kuka määrää "kaapin paikan", erä tylysti 13-25 Kykylle.

Pelissä näkyi taas hiujan eteenpäin menoa, nyt alkoi Yeutukhovich näyttää taitojaa verkolla, paterit upposi ja torjunta piti. Pykäri pelasi jo varoen pohjettaan, mutta selviytyi hommasta kohtuudella. Tasainen suoritus koko sakilta. Meidän onni, että liiga-Sampo pelasi Italiassa ja farmipelaajia ei ollut isäntien käytössä. Sampo2 tulee vielä, Kuopiosta on jo tällä viikolla vahvistusta hankittu ja heillä peli oli vasta toinen sarjassa.

Tulevaan viikonloppuun saadaan kaksi ottelua, Ylivieskan Kuula saapuu lauantaina Kyyjärven saunaan ihmettelemään betonimyllyä, sunnuntaina myllärit matkaa Himangalle missä Arto on nyt eripuolella verkkoa kuin normaalisti.

Kuvassa kapteeni Mäkelän käsi käy ja pisteitä ropisee..