Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Salama iski Kykyn nurin 0-3

21.11.2007 Hannu Kalliojärvi

Saloisten Salama tyrmäsi kykyn lentismiehet puhtaasti 3-0. Kyyjärven kyvyt ei haastanut missään vaiheessa vieraitaan taisteluun vaan nöyrtyi ilman taistelua.

Nyt on mentävä peilin eteen koko porukalla, olemme anteeksi pyynnön velkaa kannattajille ja tukijoille.

Ottelun eka erässä johdettiin parhaillaan kolmen pinnan verran, mutta SalSa kiri rinnalle ja meni menojaan. Lukuisat vaihdot eivät herättäneet pelaajia eikä keltään löytynyt taistelutahtoa. Ulkomaan avuista vain Darius piti tasonsa, suurin notkahdus koettiin vastaanotossa. Pekka Rajala puuttui liberon tontilta, mutta häntä tuurannut Timo Vaittinen ei ole syypää tappioon. Hyökkäys- ja syöttövirheet antavat vastustajalle liikaa tasoitusta, omien virheiden määrä on minimoitava ja syöttöön pitää löytää ajatusta.

Vastustaja oli juuri taktisella syötöllä meitä edellä. Kenttäpeliin on myös saatava liikettä, puolustaminen kuuluu kaikille pelaajille, turha on käsiä levitellä ja osoitella vieruskaveria.

Kaksi viikkoa on aikaa laittaa homma kuntoon. Tällä materiaalilla pitää pystyä parempaan. Nurmon Jymy on seuraava vieras ja silloin on tosipaikka, jos mielii pitää kaksi seuraa takanaan taulukossa ja välttää jatkosarjan pelit.

Nöyryyttä ja asennetta tuleville viikoille.