Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Netti-TV:ssä tänään: Lentopalloa ja Pedro Marduga

03.11.2007 Hannu Kalliojärvi

Kyky-Betset kohtaa launtai-iltana 3.11 klo 19.00 alkavassa ottelussa Ylivieskan Kuulan. Kyvyn riveissä nähdään brasilialainen Perdo Marduga.

Isännät on saanut myllyä veivaamaan uuden apumiehen Brasiliasta. Pedro Marduga on 203 cm pitkä hakkuri ja on kokeella Kyky-Betsetin miehistöön tulevan viikonlopun. Mikälli betonihommat onnistuu jatketaan neuvotteluita maanantaina.

Tervetuloa katsomaan millaista kyytiä brassi-poika ja Kyky-Betset antaa Kuulille tänä iltana vai laitettaako Kuula kuulia betonimyllyn rattaisiin. Kaikki kynnelle kykenevät siis lauteille tai Netti-TV:n linjoille !!

Linkki lähetykseen löytyy joko Nettradio-panikkeen alta ja tai suoraan tästä linkistä. Tarjolla on yhden ja kahden megan viedovirtaa. Ohjeen mukaan 2 megan striimi on tarkoitettu ensisijaisesti Kasenetin, Pohjoisen Keski-Suomen seutuverkon ja KoPu:n alueille. Kasenetin verkon alueelle on lisäksi tarjolla multicast jakeluna.

Ps. Pelin aikana ohjeistamme ja tiedotamme tarvittaessa lähetystilanteesta, mahdollisista ongelmista jne Netti-TV.ssä ja tässä jutussa. Seuraa siis myös tätä juttua.

18.45 Yläkamera häipyi käytöstä, nyt toimii taas. Käynnistä lähetys uudelleen linkistä.