Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Leipä ihmisen tiellä pitää

Ruoka on Unkarissa vakavasti otettava asia (Berlinz- matkaopas). Pörkölt, töltött káposzta, gyumölc. Ai, on vai?


Raha-frobleemaHämmästyttää, kummastuttaaVäliaikatietoja Unkarista

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Väliaikatietoja Unkarista

26.10.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Vähän tiivistelmää Härkösen Tuulan ja Ilkan Unkarin reissusta tekstiviesteistä koottuna. Pääkuva ihan täältä koti-Suomesta.

Tuula arveli, että Nopola Newsin esitys oli mennyt nappiin ja aplodit sen mukaiset.

Tuulan käyttäjätunnuksessa oli ä-kirjain, joten unkarilaiselta näppäimistöltä sitä ei oikein löytynyt vaikka niissä monenlaista koukeroa onkin. Käyttäjätunnusta korjattiin, jotta pääsee jutuntekoon. Jatkossa täytynee käyttää vain kansainvälisiä tunnuksia, heh.

Jotain ongelmaa järjestelmissä edelleen oli ja niinpä Tuula päätti laittaa jutun palautelomakkeen kautta. Pitkän jutun oli naputellut ja naps... sähköt poikki. Eikun uudelleen kirjoittamaan ja taas pimeni, siis sähköt. Vaikka esitelmänpitäjällä rautaiset hermot onkin, niin rajansa kaikella ja ensi viikkolla saadaan sitten lisätietoja reissusta kunhan kotiutuvat. Jäädään odottelemaan.

Ps. Sen verran Nopola Newsin toteutustapa näyttäisi kiinnostavan sukulaiskansaa, että pyysivät valokuvia Kyyjärvestä ja Nopola Newsin alkutaipaleesta. Julkaistava kirja jaetaan Unkarin Leader-toimintaryhmille ohjenuoraksi tulevalle toimintakaudelle.