Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Merkkipaalu saavutettu

1.11.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Pienen kylän pienistä tarpeista syntynyt Nopola News on jo melkoinen järkäle.

Sattuipa tänään sopivasti, kun vilkaisin tilastoja ja huomasin, että kansanedustaja Susanna Huovisen kirjoittama artikkeli oli Nopola Newsin 2500:s artikkeli.

No, pitihän sitä tietenkin heti ryhtyä taskulaskimella purkamaan saldoa pienempiin palasiin. Nopola News avattiin virallisesti 13.5.2005. Jos en nyt ihan pieleen laskenut niin avauspäivästä laskien juttuja on kirjoitettu keskimäärin noin 85 kpl/kk eli lähes 3 kappaletta päivässä lauantait ja sunnuntait mukaanlukien. Muutamia testijuttuja kirjoitettiin tosin jo ennen avajaisia, mutta siitä huolimatta melkoinen määrä laski niin tai näin. Olisi se melkoinen, ei tiiliskivi vaan jo Leca-harkko, jos kaikki julkaistaisiin kirjana.

2500 on siis pelkkien juttujen määrä. Lukemassa ei ole mukana tapahtumakalenterin, kokouskutsujen, ostos- ja menovinkkien eikä yritysten tarjouksia eikä tiedotteita. Mukaan ei myöskään ole laskettu kiinteillä sisältösivuilla olevaa materiaalia, tallenteita nettiradiolähetyksistä eikä vastaavia tietoja. Jos kaikki nämäkin laskettaisiin mukaan niin merkintöjen kokonaismäärä varmasti tuplaantuu. Iloa ja surua, isoja ja pieniä asioita ovat lähes 150 tiedontuottajaa merkinneet muistiin reilun parin vuoden aikana.

Ps. Ensimmäinen blogi piti avata lähipäivien aikana, jokohan se lähipäivä pian koittaa :) Eiköhän, pysykää kanavalla!