Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Netti-TV:ssä ennätysmäärä latauksia

3.11.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Lauantai-illan ottelu ladattiin parhaimmillaan 97:een talouteen. Kuvassa Veikko, Pedro ja Hannu.

Vähän tuossa kuvassa on trikkiä mukana, mutta ei paljon. Pedro on 203 cm pitkä, Veikko ja Hannu kuitenkin toista metriä.

Netti-TV latausten määrä kasvaa kasvamistaan. Ensimmäistä koelähetystä seurasi 70, NaPan peliä hieman yli 80 ja tällä kertaa tavoiteltiin jo sadan latauksen määrää. Varovaisenkin arvion mukaan ottelua seurasi siis netin kautta jo lähes parisataa katsojaa. Aiemmin nettiradiolähetyksissä yllettiin parhaimmillaan noin 50:een lataukseen, joten on tietenkin selvää että liikkuva kuva kiinnostaa.

Tällä kertaa ensimmäisessä ja toisessa erässä oli ongelmia äänitasojen kanssa, mutta kolmanteen saatiin vähän parannusta aikaan. Äänitarkkailuun ei riittänyt porukkaa. Salin ja lähetyksen äänen yhtäaikainen säätäminen on aika konstikas juttu. Toisille kuuluu liian hiljaa ja toiseen paikkaan liian kovaa. Valmentajien kommentit taisivat jäädä kokonaan kuulematta, koska yksi kamera putosi pois pelistä aivan lähetyksen viime hetkillä. No, sekin opetti taas jotakin ja seuraavaa kertaa varten asia on pikaisesti korjattavissa.

Nettiradiolähetykset onnistuivat kahden hengen voimin, mutta Netti-TV lähetyksen tekeminen vaatii 6-8 hengen työpanoksen. Palaute on ollut erinomaista vaikka kaikki mukana olleet, selostajaa ja kommentaattoria lukuunottamatta, ovat amatöörejä. Palautetta voi lueskella esimerkiksi Kyky-Betsetin kotisivun vieraskirjasta tai valtakunnallisesta www.hotsport.info osoitteesta. Jotta lähetysten tasoa voidaan entisestään parantaa ja toimintoja varmistaa, talkooporukkaa siis tarvitaan. Veikon kanssa suunniteltiin, että lähetysten tekemisestä, videokuvauksesta ja toiminnasta kiinnostuneille voitaisiin järjestää opastusta. Opettaa ei osata, mutta pieniä vinkkejä voidaan antaa. Ehkä jatkossa voidaan saada jopa ammattilaisten apua.

Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko Huumarkankaan Veikkoon, Kalliojärven Hannuun tai yllekirjoittaneeseen.

Kyky muuten voitti ottelun puhtaasti 3-0. Hannu varmaan antaa tarkemman selostuksen ottelun kulusta ensi viikolla.