Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Maarit Autio Kyyjärven kunnanjohtajaksi

18.12.2007 Aaro Toppinen

Valintapäätös eilen illalla ja jo tänään tutustumiskäynnillä.

Eilen kokoontuneet Kyyjärven ja Kannonkosken kunnanvaltuustot hyväksyivät yhteistoimintasopimuksen kunnanjohtajan tehtävien hoidon osalta. Kyyjärven yksimielinen päätös oli kuultavissa suorassa nettiradiolähetyksessä ja myöhemmin illalla saatiin tieto myös Kannonkosken päätöksestä, yksimielinen sekin.

Sopimuksen mukaan Maarit Aution työaika jakautuu tasan molempien kuntien kesken. Kustannuksista Kyyjärvi vastaa 55 %:n osuudella ja Kannonkoski 45 %:n osuudella. Näin siitä syystä, että Kannonkoski joutuu palkkaamaan lisähenkilöstöä hallintoon kyseisen järjestelyn takia.

Tiistaiaamuna Maarit Autio tutustui Mikael Palolan kanssa "taloon" ja mm. keskeneräisiin asioihin. Tarkemmin uuden kunnanjohtajan ajatuksia ja mietteitä saadaan lukea tammikuun 2008 pääkirjoituksesta, joten pysykäähän kanavalla. Yhteystiedot löytyvät jatkossa kunnan kotisivuilta. 

Ps. Mikaelin läksiäisjuttu on vielä tekemättä, mutta onneksi kuvat ovat tallessa. Mikael jatkaa Nopola Newsin tiedontuottajana uudessa tehtävässään, joten jatkossa sosiaali- ja terveystoimen kuulumisia voi lukea myös näiltä sivuilta.