Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrittäjille virkistysmatka

Neljän Koon yrittäjäyhdistykset, eli Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven Yrittäjät ry tekevät yhteisen kevät/opintoretken. Matkan tarkoitus on tutustua itäsuomalaiseen yrittäjyyteen sekä tuoda piristystä kevääseen


Kuukauden yritys:Linja-autoliikenne R.Uusisalo Oy

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuukauden yritys:Linja-autoliikenne R.Uusisalo Oy

Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen 3.3.2008

Maaliskuun kuukauden yrityksenä on kesällä 30 vuotta täyttävä Linja-autoliikenne R.Uusisalo Oy.

Reijo Uusisalo aloitti yrittäjänä 1970 Kyyjärven Shell-huoltamon pitäjänä. Vuonna hän 1978 osti Eino Helenin linja-autoyrityksen. Tänä kesänä 01.06.2008 Reijolla tulee kuluneeksi 30 vuotta linja-autoyrittäjänä.
 
Yritys toimi toiminimellä vuoteen 1996, jolloin  se vaihdettiin osakeyhtiöksi. Osakkaina nykyisin ovat Reijo ja Irmeli Uusisalon lisäksi heidän vanhin poikansa Jari-Pekka sekä Heikki Korpeinen, joka toimii myös kuljettajana.
 
Alkutaipaleella ajettiin pääasiassa kouluajoja, mutta vähitellen tilausajojen osuus on kasvanut. Vuonna 1993 aloitettiin yhteistyö Matkapojat Oy:n kanssa ja tällä hetkellä matkatoimisto on suurin työllistäjä, tilausajot ovat liikevaihdosta yli 80%.
 
R.Uusisalo työllistää tänään 7 henkilöä ja kalustoa on 7 bussia, joista 2 bussia on Vaasassa.  Yritys on hankkinut 30-vuotisjuhlan kunniaksi uuden ajanmukaisen turistibussin, joka valmistuu kesäkuun alussa ja on arvoltaan 380.000 euroa. Matkatoimisto vaatii ajanmukaiset bussit ja ammattitaitoiset kuljettajat. Yritys järjestää pakettimatkoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti eli laiva- ja teatterimatkat, hotellipaketit ja tilausajot Suomessa ja Euroopassa. Tulevaisuudessa R.Uusisalo Oy panostaa tilausajoihin Keski-Suomen alueella.
 
Linja-auto yrittäjille ei kuulemma jää vapaa-aikaa, joten harrastukset ovat vähissä. Ulkoilu ja perheen kanssa ajan viettäminen ovat tärkeitä asioita.