Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yhdistysrekisteri käyttöön

10.3.2008 / Tuula Hakkarainen

Viisaankivi -seutuportaalissa (www.viisaankivi.fi) otetaan käyttöön seudullinen yhdistysrekisteri. Seudun yhdistykset voivat tallentaa sinne yhteystietonsa sekä kuvauksen yhdistyksensä toiminnasta. Rekisteri on seutukunnallinen, mutta siitä voi tehdä hakuja myös kuntakohtaisesti, tyyppikohtaisesti sekä vapaalla sanahaulla. Sen voi myös linkittää esimerkiksi NopolaNewsiin kuntakohtaisena.

Yhdistys, jolla ei ole omia kotisivuja, voi käyttää rekisteriä pienimuotoisina kotisivuinaan.

Miten yhdistyksen saa näkymään yhdistysrekisterissä?

Yhdistys saa perustietonsa sekä kuvauksen (max 50 sanaa) toiminnastaan näkyviin maksuttomasti. Tiedot saa näkyviin täyttämällä ja palauttamalla seutuportaalista löytyvän sähköisen lomakkeen. Tiedot päivittyvät rekisteriin noin viikon kuluessa ilmoituksesta.

Laajempi näkyvyys yhdistysrekisterissä

Yhdistyksillä on mahdollisuus saada myös laajempi näkyvyys yhdistysrekisterissä. Laajempi näkyvyys maksaa 30 € (alv 22 %) / vuosi. Maksamalla maksun yritys saa:

- yhdistyksen tiedot näkyviin rekisteriin

- päivitystunnukset oman yhdistyksen tietoihin (päivitys toimii seutuportaalin kautta)

- suoran osoitteen rekisterisivulle (esimerkiksi www.viisaankivi.fi/yhdistys), jota voi jakaa jäsenille 

Mikäli yhdistys hankkii laajemman näkyvyyden yhdistysrekisterissä, voi rekisteriä käyttää pienimuotoisena internetsivuna. Siellä voi tiedottaa esimerkiksi ajankohtaisista tapahtumista, kokouksista jne.  

Rekisterin päivittäminen tapahtuu internetin välityksellä siihen tehdyllä lomakkeella. Päivittäminen onnistuu internetiä käyttämään tottuneelta helposti, siihen saa myös päivitysohjeet ja tukea tarvittaessa. Yhdistys voi päivittää tietoja aina tarvittaessa ja muutokset tulevat näkyviin rekisteriin heti.

 
Lisätietoja Viisaankiven yhdistysrekisteristä:

Tuula Hakkarainen
Puhelin (044) 459 8615
Sähköposti etunimi.sukunimi@saarijarvi.fi