Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

4 kunnan yrittäjät yhdessä

Karstulan yrittäjäyhdistyksen hallitus kutsui naapurikuntien Kivijärven, Kannonkosken ja Kyyjärven yrittäjien hallituksen jäseniä vieraakseen Karstulan yrittäjien mökille 17.1.2008


Juttusarja: Kuukauden yritys!Luontaistuotteita ja iloista palvelua Päivänkehrästä.Asuin-liiketalo vuokrataan/myydään

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Luontaistuotteita ja iloista palvelua Päivänkehrästä.

04.01.2007 S.K

Miehetkin osaavat jo tulla ostoksille Luontaistuotekauppaan.

Karstulassa toimiva luontaistuotekauppa Päivänkehrä täyttää tänä vuonna jo 15 vuotta. Yrityksen perustaja Terttu Valkeinen on tyytyväinen ratkaisuunsa lähtiessään vuonna 1993 yrittäjäksi. Hänen mielestä kohtalo johdatti oman sairauden myötä tälle alalle. Samaan aikaan valmistuin perushoitajaksi ja kun Yritystalo Kuhilassa oltiin yrittäjiä vailla, niin rohkenin alalle ryhtyä.Aviomies tosin tuumasi, että kyllä sinun täytyy vähän hullu olla, mutta siitä se vaan lähti ja alusta asti innostus juuri luontaistuootteisiin on ollut kova, naurahtaa Terttu. Perushoitajan koulutuksesta on ollut suuri apu työssäni, sillä tässä työssä tieto on valttia, ja nimenomaan täytyy aina tietää mistä puhuu.

Tertun työ on muutenkin haasteellista. Uusia tuotteita tulee koko ajan markkinoille, ja niiden ominaisuuksista on aina otettava selvä, ennen kuin tilaa tuotteen myyntiin. Päivänkehrästä löytyy mm.kivennäis-ja hivenaineita, nivelten hoitotuotteita, urheilijoille ravintolisät, luonnonkosmetiikkaa, lahjatavaraa ja Ruskovillan aidot luonnonkuiduista valmistetut tuotteet. Tarvittaessa tuotteet lähetetään asiakkaalle postinkin välityksellä. Nykyään miehetkin osaavat arvostaa terveyttä ja tulevat entistä enemmän ostoksille. Suosituimpia tuotteita ovat carmolis-yrttitipat ja omega-3 tuotteet, mutta ainahan se on yksilöllistä palvelua, mitä täältä saa, joten kysellä kannattaa. Tertun palveleva yritys on huomattu myös Seutukunnalla.Hän sai v.2000 Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamarin myöntämän aurinkoinen palvelija tunnustuspalkinnon.

Yritystalo Kuhilaassa toimii muitakin yrittäjiä, joka on Tertun mielestä positiivista ja antoisaa. Paitsi, että se tuo lisää asiakkaita saamme yrittäjinä vaihtaa mielipiteitä päivittäin ja suunnitella yhteisiä tarjouspäiviä ja markkinointia. Rakennus on valmistunut jo 1930-luvulla, joten tässä on tiettyä ajan särmää, joka sopii hyvin yritykseni kuvaan, toteaa Terttu. Oman viehätyksensä rakennukseen tuo varmasti sekin, että juuri Tertun isä on aikoinaan ollut rakentamassa kyseistä taloa.